Ymrr Merhabalar, CS olacağım inşallah ama 2 hastane arasında kaldım. Kayseri Tekden hastanesi mi? Hüma hastanesi mi? Bilenlerden yardım istiyorum 17 haftalığım 😊. Doktor ismi olarak önerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim 😊
Asya-asel Ymrr valla 2 doğum yaptım orada en son Ahmet beye takip oldum Cahit beye sezeryan ameliyat dikişler konusunda çok iyi diye ikiside kibar ilgili hocalar
Ymrr Oksuruksurubu benim 2.olduğu için Cs olacağım nasipse ama CS de de iyidir galiba dimi? Bu arada teşekkür ederim 🌸
Ymrr Asya-asel Ahmet bey demişsiniz ya ben Ahmet beyi bulamadım Cahit beyi gördüm de. Prof Dr Gökhan açmaz var onu da çok iyi diyorlar. Duymuş muydunuz acaba
Ymrr Gzmmgzmm Gökhan bey nasıl peki? İlk defa gideceğim 17 haftalığım artık Doktor değiştirmek istemiyorum tek doktorla doğuma kadar devam etmek istiyorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸
Gzmmgzmm Ymrr ben çok memnunum 4 gun sonra beni sezeryana alcak kesınlıkle tavsıye ederim doğumdan sonra yine tecrubelerımı iletirim ama ben başından beri gokhan hocaya gidiyorum hatta bu gebelıkten once dıs gebelık olmustu onda tanıstık
Ymrr Gzmmgzmm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok güzel geçer 🌸. Lütfen deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim🌸. Hastane yaklaşım olarak nasıl iyi mi temiz mi ve ücret olarak ne kadar sezaryen? Doğum paketleri var mı oda süsleme vs gibi? Birde odalar tek kişilikmiş heralde dimi:)
Gzmmgzmm Ymrr iki paket doğum paketi var hastane temiz. Yani bi acıbadem konforu ararsanız tabı kı değil ama benim de hüma tercıhımdeki sebep de gökhan hoca. Ben de arastırdıgımda hümadan çok memnun ayrılan gebeler duydum. Söylediğim gibi şuan doktordan çok memnunum hastane için ancak doğum sonrası yorum yapabılırım ilgi vs. Standart doğum paketi var 22bın diğer paket 40 bın ama ilk pakete ikinciden bişeyler ücretle ekletebilşyorsunuz biz vip seçtik
Gzmmgzmm Ymrr oda süsleme vs ilk pakete ek ücretle de ekletebiliyorsunuz ama şuan için once doktorunuzu düşünün 17 hafta çok erken kesinlikle gökhan hoca tavsıye ederim
Ymrr Gzmmgzmm Gzmmgzmm çok teşekkür ederim bende profluğuna güveniyorum özgeçmişi de iyi. Muhtemelen onu seçeceğim gibi duruyor. Bende 2.sezaryenimi olacağım inşallah memnun kalırım. Size de dua edeceğim bol bol Allah razı olsun