Erva18 26haftalik gebeyim karnım 2 gündür çok sertleşiyor yaklasik 5 dk da 1 defa oluyor en az bu sanci mi bu arada sabah doktora gidecem
Seherkarakoc Erva18 benimde 25.haftada olmuştu aynısı doktorası gittim rahim ağzı uzunluguna ve bebeğin suyuna baktı hepsi normal dedi ve gönderdi. O günden sonra azaldı kasılmalarım ama siz yinede aksatmayin yarın kesin gozukun doktora
bebemvebenn Erva18 benimde 28de başladı dokotr hemen nstye bağladı iç sancim varmı yokmu bakmak için bakıldı yokdu çok şükür. Artık kontrolden önce nstye gececem doktorum sertleşme düzenli olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi
Haticeay Erva18 Bende de olmuştu ama son zamanlarımda bende herkes gibi sancı sanmistim meğer suyum gelmis içeride bebek susuz kaldığı için hareket ettikçe kasilmam oluyormuş Allah korusun tabi ama inşallah sizin ki farklı ve normal bir şeydir🤲
Minnaksever Erva18 benim de çok oluyor enfeksyon var ama azdı arttı sanırım bugün bel ve kasık agriisi da var 28 haftalığım postunuza denk geldiğim iyi oldu yarın.doktora gideceğim
Erva18 hilalasc kasılma 12. haftadan beri oluyor zaten ama bugün çok çok oldu ama bebegin hareketleri iyi çok sukur
hilalasc Erva18 yani benim 35. Haftadan sonra karnım belli aralıklarla sertleşmeye başladı o yüzden erken gibi geldi hareketleri iyiyse zaten problem yok ama doktorun ne dediği önemli inşallah her şey yolundadır🌸
melike1-2 @Erva18 ya seni korktmak istemem ama doğum sancısı gibi dakikalı giriyorsa imkanın varsa şimdi git doktorun baksın haftan erken sancıysa durdururlar önlemini alırlar bekleme sabahı bence
Erva18 melike1-2 burda bakmıyorlar merkeze gitmem gerekiyor merkezdeyse benim yüksek riskli gebelik olduğu için üniversite hastanesi bakıyor irda da gece doktor yoktur diye gitmedim sabah ilk isim gitmek
Erva18 Seherkarakoc inşallah bana da öyle der diyecem ama benim yüksek riskli gebelik plesenta previa marjinal dediler erken doğum riski var
Pinarkorkmazer Pinarkorkmazer evet ama böyle durumlarda sabahki randevuyu da beklemeyin bence🙂 küçük bir tavsiyem yaşadıklarımdan dolayı söylüyorum
Erva18 iremarsln37 evet nst de sanci çıkmadı ama kasılmalarım vardı doktorum idrar testi istedi enfeksiyondan dedi
Haticeay Haticeay Cok geçmiş olsun dikkat edin o halde son zamanlariniz o sebepte önemli çünkü enfeksiyonda ağrılı ve zor oluyor.
Pinarkorkmazer Erva18 neresinde yaşıyorsunuz bilmiyorum da ben de bursada yaşıyordum yüksek ihtisas yakınsa oraya gidebilirsiniz ama İnegöl falansa gitmeniz zor evet🙂