ArasMom__ Merhaba kızlar hangi haftanızda nasıl bir şekilde uyku uyuyorsunuz ben şuan 18 haftalığım yüz üstü uyuyorum henüz, çünkü hep öyle alışığım umarım bir zararı yoktur ama biraz ağırlaşınca uyku minderi almayı düşünüyorum 🤔
Caglacolak5237 ArasMom__ sol tarafa yatmak bebeğin rahimden beslenmesini daha kolay hale getiriyor. Yüz üstü yatmayın omuriliğiniz zarar görebilir
BusraNur01 ArasMom__ Doktorum 20. Haftadan sonra sırt üstü yatmayı bile önermedi uzanmak harici. Yüz üstü bilemedim ilk 5-6 hafta bende yatıyordum dediğiniz gibi yüz üstü yatmadan uyuyamazdım ama bence artık sol tarafa yatmaya başlasanız daha sağlıklı olur
BusraNur01 ArasMom__ Doktorum 20. Haftadan sonra sırt üstü yatmayı bile önermedi uzanmak harici. Yüz üstü bilemedim ilk 5-6 hafta bende yatıyordum dediğiniz gibi yüz üstü yatmadan uyuyamazdım ama bence artık sol tarafa yatmaya başlasanız daha sağlıklı olur
Zaxhra ArasMom__ ben sırt üstü uyuyorum sola sağa uyumaktan kollarım ağrıyor sırt üstü daha rahat geliyor bana
Ecemom_ ArasMom__ sola yatmanın bebek için daha faydalı olduğunu duydum. Zaten vücudum da sürekli sola yatmak istiyor. Sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum tercih de etmiyorum bebeğe zararı olur çünkü kan akışı azalıyor o şekilde. 19 haftalığım ben de
Nklcilis ArasMom__ ben 22 hafta olcam hala yarım yüzüstü yatıyorum ayağımı kendime çekip boşluk oluşturup, anne bebeğinde kendininde rahat edeceği pozisyonu iyi bilir bence . Karnının büyüklüğün herşey etkiliyo herkeste değişiyor. Burda şu yanlış bu yanlış diyende çok çünkü herkesin doktoru fiziki özelliği herşeyi farklı
deryabilir34 ArasMom__ benim karnım 13. Hafta belirginlestigi için aylardır yüzüstü uyumaya hasretim en sevdiğim uyku şekli karnınız belirgin ise uyumayın tehlikeli olabilir ben sağ sol dönüşümlü yatıyorum ama bazen sağ tarafta uyuyup aynı şekil kalkıyorum sırt üstü uyumak da aşırı zor zaten karnım goguslerim ağzıma geliyor bebek sırtıma Ağrı yapıyor en iyi sağ ve sol doğuma kadar 34+0 haftalik olduk bizde💞🫶
Tazeannecimm Ben yüzüstü yattığımda direk omuriliğe baskı yapıyo ve hemen ağrı yapıyo belimde mecbur sağa sola yastıklarla karnımın ve belimi destekliyorum anca ama sabah uyandığımda sırtüstü uyanıyorum ben sırtüstü uyumanında 3. Trimester de damarları basıyı arttırdığı için annede tansiyon düşüklüğü yaptığı ve bebeğe kan akışının azaldığı için uygun olmadığını biliyorum 🙁
Yaseminkayaa Benim karnım var nasıl yatıyorsunuz yüz üstü ki ezilmiyor mu 😅ben yemin ederim dönerken bile sıkıntı yaşıyorum
Tazeannecimm Yaseminkayaa yarı yüz tam değil aslında ama zaten artık oda gitti bi sağ bi sol bi oturma odası bi yatak odası mekik dokuyorum 😇💗
ceren-123 ArasMom__ 6 aylığa kadar yüz üstü yattım şimdi 7 aylık olduk sırt üstü yatmaya başladım sola yatamıyorum 😂 kendimizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle yatın bence doktorum da bir kısıtlama koymadı bana zaten bebek rahatsız olsa size tepki verir vücut kendini düzeltir
sinem93- Bende yüz üstü yatardım o haftalarda. Sonra karnım büyümeye başladı rahatsız hissettim kendimi. Zor bela sırt üstüne alıştım şimdi 27 hafta olucam nerdeyse sırt üstü de yatamıyorum. Şimdide sola yatmaya alışmam gerekiyor 😅 kendiniz nasıl rahatsanız bebeğiniz de rahattır umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🌸