meryinthemood Bununla ilgili bir post bulamadım. Bebek hareket ederken karnımın içinde değişik bir sızı ya da acı oluyor benim gibi olan var mı? 32 haftalık gebeşim🐥
themom95 meryinthemood bende yaşıyorum 2.gebeligim ilkinde böyle değildi bu daha çok acıtıyor canimi🫠 gayet normal ama
Aysgll1 meryinthemood 31.haftada benim de öyle olmuştu hatta yalancı sancı zannetmiştim nst ye girdiğimde sancı falan çıkmamıştı bebek büyüdüğü ve yeri de daraldığı için doktor böyle olması normal demişti korkmayın yani ben bir hafta çektim o acıyı 🥹
BusraNur01 meryinthemood Oğluma hamileyken kaburgalarımı kırıyor sanıyordum o haftalarda😂 tekmeleri dönmeleri parmaklayla sanki içimi oyuyordu döndükçe kasılıyor kasıklarıma yük biniyordu😂 hatta bikere dışardayken sağlam tekme yemiştim otobüste acıdan ahh ladığımı biliyorum🥰🥰🥰
Patatess Haftamız bitti bizim de. Yeri dar geldiği için hareketleri daha sert o yüzden çok hareketli olunca canım çok yanıyor. Özellikle aşağı doğru vurduğunda. Bazen dik duramıyorum. 😅 Doğuracakmış gibi hissediyorum ama normal sanırım.
Patatess meryinthemood Doktoruma sormuştum tarifine göre bakınca aynı olmuyor. O yüzden biraz kafam rahatladı. Bildiğiniz yaramazlık yapıyor içeride. 😅
meryinthemood BusraNur01 peki doğduktan sonra nasıl oldu hareketli bir çocuk mu çok erken başlıyorlar daha doğmadan demekki😅
BusraNur01 meryinthemood Şöyle anlatayım kısaca az yerinde dursun oturarak oyunlar oynasın diye boyama kitapları yapbozlar alıyorum onları bile gezerek yapıyor 😂😂 sayesinde ikinci gebeliğim kilo almadan geçiyor canım oğlum 😂
meryinthemood Patatess 20. haftalarda hissetmek için can atıyordum şimdi futbol maçı oynuyor içeride şükür tabi 🌸
Frkubra meryinthemood sen bide 34 haftada gör sanki biri bıçakla karnımı kesiyor gibi hissediyorum bazen diyorum ha gayret eli ayagi karnından çıkacak gibi o kadar belli oluyor ki anlatamam