Lumos Sırt ağrısı yaşayıp Dr önerisi ile ağrı kesici veya kas gevşetici krem kullanan var mı varsa ne kullandınız yada sırt ağırısına ne iyi gelir yardımm :(
aybike-21 Lumos Uzun süre ayakta kalmamaya boş zamanlarınızda uzanmaya dikkat edin. Geçici bir süreç çok ilaç tavsiye etmiyorlar ama ağrıları azaltmak için magnezyum veriyorlar diye biliyorum.
Bennuu44 Lumos belim çok ince kalçam da büyük bu sebeple iki gebeliğimde de çoook fazla ağrı yaşadım doktorum sebebini belimin inceliğine ve bel kaslarımın da güçsüz olmasına bağladı. Bvitamini takviyesi verdi ve günde 1 kez almam gereken magnezyumu sabah akşam olmak üzere 2 kez almamı söyledi hepsinin yanı sıra 2 paket minoset bitir dedi düzenli tedavi sabah öğle akşam olacak şekilde 2 paket bitirdikten ve vitamin takviyelerinden sonra hamdolsun ağrılarım azaldı. Öneririm. İlaç benexol ve magosit
Lumos Magnezyum kullanıyorum, bu sabah uyandığımda başladı halen devam ediyor yoktu aslında sırt ağrım. Uzandığımda hareket etmediğimde sıkıntı yok hareket halindeyken ağırıyor. Kulunç mu girdi gebelikle mi alakalı anlamadım
aybike-21 Lumos Çok gebelikle alakalı olduğunu sanmıyorum o durumun. Havluyu ütü ile ısıtın ağrıyan yere koyup üstünüzü giyinin birkaç defa tekrarlayın. Hamile olduğumu öğrenmeden omzumdan sırtıma böyle bir ağrı olmuştu kayınvalidem viks sürüp sıcak havluyla sarmıştı ama hamilelikte tavsiye edilir mi bir fikrim yok açıkçası.