Funda1234567890 En çok dikkat ettiğim şeyler beslenme, stres yönetimi ve egzersiz.
Mümkün olduğunca hep pozitif oldum. Stres yapmamaya çalıştım. Siz de sakin olun, olacağına tutacağına inanın ama olmasada sorun değil bir daha deneriz diyip kendinizi rahatlatın.
Sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmadıysanız hemen başlayın henüz bir haftanız var ve transferden sonra da aynı şekilde devam edin. Önerilerim günlük bir veya yarım avokado yiyin, yumurta yiyin, kefir için, kabak çekirdeği yiyin. Nar rahim sağlığı için iyi bir meyvedir tam zamanı şimdi mutlaka yiyin. Öğlen ve akşam yemeklerinize bol sebze ve protein ekleyin. Karbonhidratı azaltın.
Egzersiz yapmıyorsanız yarın itibari ile günlük en az yarım saat yürüyüş yapmaya başlayın. Yürüyüş kan dolaşımını arttırır ve rahmim güçlenmesine yardım eder.
Transferden sonrada maximum 1-2 gün dinlenin sonra ağır bir iş yapmamak kaydıyla normal hayatınıza, rutininize devam edin.
Her şeyden önce Allah nasip ettiği için oldu ama benim dikkat ettiklerim bunlardı. Çok şükür şu an 23 haftalığım ve size şu an bunları yazarken kızımın minik tekmeleri eşliğinde yazıyorum 🥹🩷
Rabbim bu güzel duyguyu size de yaşatsın 🌸🙏🏻🥰