Meryeli Sosin bizde 18 💖kasıklarınızda sancı kramp tarzı ağrı yaşadınız mı ? Özellikle oturduktan ayağa kalktıktan sonra magnezyum alıyor musunuz
busra05_ Ayse_nurrr gecen hafta gittim erkek olabılır dedı net emın degılım dedi. bugun agrım var diye gittim cinsiyetini erkek dedı ama kesin demedi gecen de erkek dedıysem bu seferde erkek gördüm kesin diyemem Allahın gucune gıder dedı😍😂
Ayse_nurrr busra05_ aynen bana da aynı tahmini yaptı belim çok ağrıyor benim en ufak harekete bel ağrısı çekiyorum sen de nasıl
Gulsm23 Kelebeekkk merhaba canım aynı haftadayız hareketleri düzenli mi bebişin, bazen çok hareketlenip bazen iyice duruluyor uzun biz
Kelebeekkk Gulsm23 evet bazen çok hareketli bazen ise durgun daha az hareket ediyor normal sanırım böyle olması
busra05_ Ayse_nurrr evet evet belim degılde karnım agrıyo alt kısmı en ufak bı hareket yapsam bende ufak gırıyo ağrıları sonra cıkıyor
Zuleyha29 Yasmin444 ben alışveriş yaptım bebek arabası beşik anakucagi onlar kaldı doğum işi belli olmaz cunki sadece yıkanıp utulenme yerleşme kaldı