Gizem9191 Selam kızlar . Devlet hastanelerinde fetal dna yaptıranlar var mı acaba ? Sonuçlarınız gecikmeli mi çıktı acaba , yoksa tam zamanında mı çıkıyor ? Yaptıranlar varsa yazabilir mi acaba
Nazlimom Gizem9191 eşimin kuzeni yaptırdı tam 1 ay sonra cıktı sonucu, bende 3 yıl önce özel bi firmada yaptırmıştım 7. Günde cıktı devletinki uzun sürüyor
Busralbyrk Gizem9191 130 çeşit kromozom hastalığına bakılıyor. Ama sizin dediğiniz başka bir şey. Fetal dna değil detaylı ultrason falan mı demek istiyorsunuz? Fetal dna için sadece kan alınıyor. Ve özelde bakılmıyor. Buna bakan şirketler var. Devlette de sadece eskişehir osmangazi hastanesi
Gizem9191 Busralbyrk hayır hayır özel şirketleri kast ettim . Fetal Dna ‘dan bahsediyorum. Google’dan baktığımda İstanbul eğitim ve araştırma hastanesinde de yapıldığı yazıyordu.
Busralbyrk Gizem9191 önceden yapılıyormuş ama artık yapılmıyor. Sadece eskişehirde yapılıyor. Randevu almadan direk gidiyorsunuz. Sonuçlar 3 hafta sonra çıkıyor ve elden teslim almak gerekiyor. Bursada bir laboratuvara gönderiliyormuş kanlar
Ebruaselliya Bende eskisehirde osmangazide yaptırdım sonuc bekliyorum şuan ucrette 444 tl orda 😊 @Gizem9191
Gizem9191 Nazlimom evet bir çok kişi böyle söylüyor. Sanırım ben de özel şirketlerde yaptıracağım . Çok teşekkürler ☺️