Sibel98 Hiç geçmiyor bu normal mi ya,2. Hamileliğim ilkinde de oluyordu ama bu kadar değil. Bunda hiç geçmiyor herseyden tiksiniyorum.
Ecmc Sibel98 Ayyy sorma ya benimde su an 12. haftaya girdim gecen hafta hastanede yatttim 4 gun ilacta kullaniyorum ve hala gecmeyen bulanti koku hassasiyeti bitmiyor insallah en kisa zamanda geciririz 🥺
burcuyilmazzz38 Sibel98 o haftalar da benimde öyleydi 7,8,9,10 bu haftalarda ölü gibiydim üstelik benimde ilk gebeliğimde bukadar ağır geçmemişti. Şuan 15 hafta 4 günlük eskisi kadar kalmadı ama hâlâ bazı seyleri yiyemiyorum.
Sibel98 burcuyilmazzz38 ilk de sadece sabahları oluyordu,bunda hiç geçmiyor,bazen kendimden bile midem bulanıyor😂 doktor kontrolünde soylim bari de ilaç falan versin ya.
Ecmc burcuyilmazzz38 Ben yurtdisinda yasiyorum cnm 8 kilo verdim diye doktorum yatis verdi cunku vicudumda kan bile cok ah kalmis kani bile bilegimi ska ska almisdi dr baya zor geciyor bide bakmam gereken cocuklarim olunca extra zorlaniyorum 🥺
kader3338 burcuyilmazzz38 burcuyilmazzz38 devlet kan alıyor sizden vücut sıvısı azaldıysa yatış veriyor
Sonnenblume Merhaba, ben 9+2 deyim bu hafta resmen hayata küsmüştüm bulantıdan. Dayanamadım doktora gittim. Özellikle sabah bulantılarım çoktu. İlaç verdi de rahatladım şükür.
Sibel98 Sonnenblume benim bütün gün sürüyor işte, doktora gittiğimde soyliycem dayanılmaz bir hal aldı artık.
melike1-2 @Ecmc çok geçmiş olsun sizin ki baya kötüymüş, bende kötüyüm herşeyden tiksindim sürekli çıkarıyorum ama hiç zayıflayamadım birazcık zayıflasam diye bekliyorum bende 😄🫣
Ecmc melike1-2 ay aman yok kalsin ya zayiflamada kusmada 😂 Allah affetsin insan hayattan soguyor eski yemek yedigim gunleri cok ozledim ki ben yemek yesem herkesin yiyesi gelirdi o kadar iyi yerdim 😂
Ecmc Sibel98 tek umudum o yönde 13 haftalik hala bi degisklik yok devam ediyoruz bakalim 15 den sonda gecer diye umuyorum
Sonnenblume Sibel98 mutlaka söyle tedbir almalısın. Bu bulantılar ve kusmalardan dolayı fiş etlerinde de kanama ve çekilmeler oluyor çürümeler oluyor. İki gün diş etlerim kanadı sonra geçti şükür
kader3338 Sibel98 gergin gidin serum alın en azından gün içinde 1 öğünde olsa boğazınızdan yemek geçer sıvı geçer
Ezgi1707 6+4 oldum erken başladı benimde ilkinde bu kadr erken olmamıştı ve ne ilaçlar kullanmama rağmen etki etmedi dün doktorum prilam dr diye bir ilaç verdi gece yatmadan 2 tane iç dedi içtim ve şükür iyi geldi birseyler yiyebildim doktorunuza sorup kullanın isterseniz