Tomucuk12 Kızlar ben sabah doğuma gıdıyorum.. aylardır burda talıp ettım herkesı bırgun bende yazarmıyım dedım. O gun geldı çattı. hepınızın dualarına talıbım💓
smyms Tomucuk12 Rabbim kolaylıkla güzellikle atlatmanizi nasip eyelsin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız her şey gönlünüzce olsun 🌹
dem34 Tomucuk12 gözünüz aydın olsun Rabbim sağlıklı afiyetle kucağınıza almayı nasip etsin darısı benim başıma 🥲🤲🏻
fm-112 Tomucuk12 hayallerınızden daha güzel gecsın dogumunuz inşallah saglıklı sıhhatli gelsin bebegınız bizlerede dua edin son 8🤗
Nakskdkdkd Tomucuk12 sezeryan mı vajinal dogum mu ? Allah kolaylik versin sag salim kucaginiza alirsiniz insallah 🙏
BusraNur01 Tomucuk12 Canımm sağlıkla hayırlısıyla sorunsuz kucağına al inşallah miniği ayy çok heyecanlı yaaa ilk oğlumda tecrübesizlikten çok ilgilenip tadını çıkaramamıştım şimdi doğursamda koynumdan çıkarmasam diyorumm. Miss gibi kokla bizim yerimizede💕💕💕
Tomucuk12 BusraNur01 ınsallah cnaım bıraz erken gelıyor bızım kı 36-2 deyız ınsalalh benden ayırmazlar
Zeyver Tomucuk12 hayırla sağlıkla kolaylıkla gelsin bebiş . Bize de çok dua edin ben de 40 haftayı dolduracağım artık doğurmak istiyorum sağlıkla 🥹