Sevgili anneler selam öncelikle sağlıkla gelsin inşallah hem benim hem hepimizin bebişi diyelim ❤️🤲 12. Haftada doktorumun erkek dediği bebişimi kesin olsun diye 🙈 16. Haftaya kadar bekledim ve 3 ayrı doktor erkek dedi çok şükür hayırlısıyla erkek geliyor 💙 bu süreçte sizinle neler canım çekti vucüdumda neler değişti paylaşmak istedim.
Öncelikle kızımda neredeyse hiçbir aşermem olmamıştı bu hamileliğimde her gün bir şey aşerdim
Bol turşu yedim ,hiç mide bulantım olmadı , et normalde seven biri değilim gözümün önünden etler mangallar geçti bolca yedim, ayvayı limonlayarak yedim, 32 yaşındayım hayatımda reyhan şerbeti içmemişimdir hamileyken canım çekti ,beta değerim 6.000 iken 6. Haftada hamileliğimi öğrendim , öğrendiğimden bu yana ultrason görüntülerimde hep eli ayağı çok hareketli bir bebek olarak gözlemledim , 6. Haftada kesem fasulye görüntüsündeydi , idrar rengim hep parlak ve açık renkti, ilk aylarda halsizlik uyku vardı ama uyumadığım sürelerde genelde enerjiktim , kalçalarımda ve belimde agrı hissettim genelde , kızımda sakinlik vardı oğlumda gergin gibiydim ilk aylarda , Yüzüm vucudum aynı kaldı hatta daha bi güzelleşti diyebilirim 17. Haftadayım hala karnım belli olmadı ama biraz kilolu bir anneyim belki ondandır 100 ile hamile kaldım 95 e düştüm ama dediğim gibi hiç midem bulanmadı sadece çok sağlıklı şeyler yedirdi bebişim bana ☺️ rüyamda erkek olduğunu görmüştüm ve hamile olduğumu bilmeyen birçok arkadaşım ve annem rüyalarında beni görmüştü cinsiyetiyle birlikte görenlerde olmuştu ve hep erkekti 🌸 uzun yazdım hakkınızı helal edin 🙈 hem kendini merak edip benzerlik olanların kendilerini tahmin etmeleri hem bana anı kalması açısından paylaştım birde son olarak kızımda ne yaşadıysam oğlumda herşeyi tam tersi oldu … hoşçakalın rabbim isteyen herkese gönlündeki cinsiyeti nasip etsin inşallah … kızım demek çok güzel rabbim oğlum demeyide nasip etti şükürler olsun 🤲❤️