Meryeli 18 hafta 2 kg aldım. Ama 56 kg hamile kaldım boyum 160 cm. 65-66 kg da doğuma gitsem gayet iyi olur tabi bebişimiz sağlıklı olsun da. Mümkündür demi kızlar
Melekannedi Handetb Tam buğday ekmeği yiyorum sabah kahvaltısında bir dilim yumurta domates salatalı maydonoz zeytin tatlıdan ve hamur işınden uzak duruyorum
Deniz4848 Handetb diyet yapar gibi beslendim resmen. Gereksiz hiçbir şeyi yemedim ne karbonhidrat ne de tatlı. Son güne kadar hep hareket ettim istisnasız her gün yürüyüşe çıktım. Haftada 3100 gram doğdu oğlum vaktini bekleseydi 4u geçebilirdi dedi doktorum Gereksiz kilo almak insanı çok yoruyor gerçekten iki canlı gibi beslenmezseniz kilo az alınıyor doğumdan sonra da çok rahat oluyor
Jasmine2426 Tasya benimde boyum 171 kilo 61 di kaldığımda 31+3 , 7 kilo aldım 68 oldum son 1 kiloyu son 1 haftada almışım 30 dan sonra bişiler oldu o yüzden dikkatli gitmek lazım 🥲
Ayse0575 Handetb 5 aylık olduk gebeliğim başında 5 kilo vermiştim 55 kilodan 50 kiloya düştüm. Şuan 53 kilo olmuşum 3 kilo almışım yani. 😅
Busralbyrk Handetb 34.haftadayım 14 kilo aldım 😅 ama hiiiiç belli değil görenler hamile olduğumu anlamıyor. Sadece göbek var 🥲 ödem yok hiç