Milana222 Ben 9 haftalık hamileyim bugünden sol kasığımda şiddetli ağrı başladı 7-8 saatdir böyle hiç azalmıyo.Bende hematomada var ilaç falan kullaniyorum onun için bu durumu yaşayanlar varmı?korkmalımıyım?lütfen yardım edin🥺
superstar_00 Milana222 Benim de gebeliğimde ilk 3 ay düşük tehlikem vardı ondan sonra rahimde birikmiş kanama alanı vardı ben de çok aşırı sancı çekiyordum yani bayağı bayağı sancı çekiyordum sürekli doktora gidiyordum kontrol ediyordu bana sancıları normal olduğunu söylüyordu.
Ftmms12 Milana222 evet canım normal ama her gebelik için aynı şeyi söyleyemem bi doktora görün acile git istersen saat 10 sonra ultrason kapanıyor git bi bak derim ben
nur1824 Milana222 kalp atışlarını duydunuz mu? Duyduysanız korkmayın kanama yoksa bişey olmaz inşallah, yatın uzanın dinlenin.
superstar_00 @Milana222 Herhangi bir kanama durumunuz yoksa korkmayın ama içinizin rahat olması için bir doktora gidin isterseniz ultrasonla kontrol etsinler.
Milana222 superstar_00 Bendede kanama alani var ama kasik sancisi böyle şiddetli olmasi korkuttu sizin bebeginiz nasil su an?