incimm-2807 Merhaba iyi akşamlar kızlar. Gerçekten artık utanıyorum bu durumdan ama normal mi değil mi gerçekten anlamıyorum. Ben 23 haftalık hamileyim bir iki haftadır hapşurunca altıma kaçırıyorum istemsizce. Ve gece uyurken altıma kaçırıyorum. Tuvaletim geldiğinde kalkıyorum geceleri iki kere oldu gece kaçırmam normal mi bu durum?
damla158 incimm-2807 ben de 27 haftalık hamileyim hapşurunca bazen banada oluyor 😊 kendime gülüyorum o an
meltembadem incimm-2807 bende 23 haftalığım bugün öksürünce azıcık kaçırdım 😅 ama tuvaletimde yoktu yani tutmuşta değildim, normal bence inşallah dışarda başımıza gelmez 😂🤗
sacmalamakizim incimm-2807 33 haftalığım bu hafta iki kere yarısını altıma yaptım 😂 sanırım bebek baskı yapıyor ondan dolayı oluyor. 🤣
mercimek-123 normal canım ben de 32 haftaligim ve arada benim de oluyor bebek mesaneye baskı yaptığı için tutamıyorsun gidip yapıp gelsen bile yokken bile oluyor ben de yaşıyorum bu durumu 😏
incimm-2807 mercimek-123 Erken hafta olunca benimki doktora söylemeye gerek var mı diye düşündüm bende ileri haftalarda normal diye duymuştum 🙈
Sazenin 21+4 teyim bende Tuvaletim geldiğini hissetmiyorum yatarken ayağa kalktığımda karnıma ağrı yapıyor, geceleri de uyanınca gidiyorum mutlaka hissetmesem de. Kaçırma olmadı şimdiye kadar olmaz inşallah. Sık sık tuvalete gitmek gerekiyor hissetmeden de
incimm-2807 Sazenin aslında tuvalete gidiyorum ben yine de yapıyorum sanırım fark etsem kalkarım da zaten kaçırdığımda uyanıyorum hemen 😅
incimm-2807 meltembadem evet bende de öyle tuvaletim yokken hapsurunca öksürünce ya da gece istemsiz kaçıveriyor ben artık dışarıya yedek çamaşır ve kıyafet ile çıkıyorum ne olur ne olmaz 😅
incimm-2807 sacmalamakizim yine haftanız ileri normal olsa gerek bebişiniz kocaman oldu benim çocuk küçük daha ne baskısı da bu olur olmadık yerde kaçıttırıyor. Birgün kayınvalidem evdeyken hapsurdum alttan gitti aslında hamileliğin herseyi çok güzel fakat insan ister istemez utanıyor gerçi o zaman ilk defa kaçırmıştım cok gülmüştüm 😅😅
Alisde incimm-2807 kiz ben 14 .haftamda cok özür dilerim ama sakir sakir gece uykumda yapivermisim ve 3 4 defa oldu by simdi 26. Haftadayim hala aynı tutamiyorum sukur yataga isemeyi biraktim en son bez takacaktim 🤣🤣 ama hapsirinca öksurunce kaciyo ve bi anda oyle bi baski oluyo ki sanki 4 saat tutmusum yapmamisim gibi sacma sapan bi cis muhabetti iste 🤷♀️🤷♀️😄
incimm-2807 Alisde yalnız değilmişim neyseki benimde eşim diyor artık altına birsey koyalım yatağa işeme 😅😅 utanıyorum ondan da gülüyor dün gece altımı bezledim komşudan çocuk bezi almıştım önlem amaçlı. Kaç kere tuvalete kalktığım halde yine de kaçıyor çünkü sürekli olmasa da şimdilik gece 2 kere oldu bakalım 😅
Sazenin incimm-2807 bebiş mesaneye fazla baskı yapıyor demek ki. Biz uyurken uzanırken onların oyun hareket saati oluyor genellikle muhtemelen o tarafa doğru hareketi çok. Yine doktorunuza danışın. Depent baya sıvıyı tutabiliyor geceleri onu kullanın olmadı. Sürekli kıyafet çarşaf değiştirmektense
eills Kaçırmak ne altıma yaptım 2 kez 🙈🙈🙈 dışarı cıktığımda günlük ped takıyorum en azından biraz tutsun diye. Ama haftan sizden ileri tabi bunlar 27 gibi başladı bende sanırım 😁
incimm-2807 Sazenin hemen alayım o zaman bu haftalarda böyle ise ileri haftalarda sanırım yeni yatak almak zorunda kalabiliriz 😅
Sazenin incimm-2807 kilot formunda olduğu için oldukça rahat reglin ilk günlerinde kullanmıştım ben çok rahat etmiştim . Daha fazla gelirse de yetişkin bezine kadar yolu var,