Hanniballl -Arzu-76 oluyor doğal bazen paylasmak isteyince anlatincada lincleywnler oluyor ben birkere anlattim az daha beni yiyeceklerdi 🥲
Hanniballl -Arzu-76 bol bol dua edin cok paylasmamak lazimmis böyle seyleri hepimiz yaşıyoruz dönem dönem.. psikolijik oluyor genelde 🙈
Hanniballl Beri-4835 ben ne anlattim ruyami hatirlamiyorum unuttum iki kisi yazmisti biri normal karailadi biride bana bi kizdi nasil 🥲 ruyami ben hatirlamiyorum suan demekki takmamisim
-Arzu-76 Hanniballl boşverin takmayın kizamaya da hakkı yok tabi sizde her zaman güzel düşünün güzel düşünelim güzel olsun hassas bir dönemdeyiz kafamız dolu bedenimiz yorgun hormonlar uçta olucak böyle illaki 🫶
Hanniballl @“Beri-4835”#p34657149 insallah sonu iyi olur bol bol duan edin cok takmayin hamilelik donemimde kafamiz surekli bebeklerimizde diye sanirim cok kogu seyler goruyoruz malesef 🌸🙈
Hanniballl Beri-4835 olabilir hormonlar bebegimizi kaybetme korkusu ic gudusel sanirim surekli garip garip seyler görüyoruz bol bol dua etmekta fayda var bebegimiz ve kendimiz icim 🌸 Allah yavrularimizi bize bagislasin insallaah 🥰🐣🤲🏻
Hanniballl -Arzu-76 Öyle güzel düsünelim güzel olsun insan merak ediyor bazen iste elinde olmuyor 🌸 Ama doğal hepimiz görüyoruz bunu bilin 😊