Masal7778 Bebeğimin hayalini kuruyorum gözümün önüne getiriyorum ultrason hareketlerini bacağından yapıyorum ne kadar acısa da
Ebruaydn FatmaB_ 2020 yılında başka çarem yoktu korona vakti her gün sağlık ocağına gitmek için otobüsle uğraşmaktansa cesaretimi toplayıp yapmaya başladım o zaman 9 ay boyunca yaptım şuna da 35 haftalık hamilryim yine kendim yapıyorum bence biraz cesaretle yapabilirsiniz ☺️
FatmaB_ xEndless dün eşim yaptı bugün kendim yaptım. Kendi yaptığım o kadar acımadı ona bi daha yaptırmam😂
xEndless FatmaB_ 😌😌 bende ilk başta hep sağlık ocağında yaptırdım iğneyi heryerım mosmor oldu, şimdi ipne içindeki havayı alıp oyle vuruyorum morarma vs yok cok sukur 🙃
FatmaB_ Deniiizzz ay benim de iğne fobim var aynıyız. Bugün kendim yapabildim çok şükür ve o kadar acımadı. Bunu bilmeme rağmen yine yarın cesaret edemicem kesin 😂
Deniiizzz FatmaB_ edeceksen şöyle düşün kendin yapmaya alıştığın da bir daha asla başkası yapsın istemiceksin bak yarın başkası yapsın canın yanacak.
Nur2707 Güzel bir taktik vereyim 😊 buzluktan buz torbası alıyordum karnımın üstüne 10 saniye kadar tutup çekip birden yapıyordum acı da morarma da minimuma düşüyor o şok etkisiyle iğnenin acisi da hissedilmiyor.
Nur2707 Güzel bir taktik vereyim 😊 buzluktan buz torbası alıyordum karnımın üstüne 10 saniye kadar tutup çekip birden yapıyordum acı da morarma da minimuma düşüyor o şok etkisiyle iğnenin acisi da hissedilmiyor.
Happy-melek1997 Citirmom 4. Aya kadar dalan hep göbekten yaptım sonra bacağıma vurdum ama ilk vurduğumda kasa denk geldi açıl içi kadar şişti lekesi kaldı hala doğum lekesi gibi kaldı öyle sonra alıştım ama bu aralar yine göbekten vuruyorum iğne boyu kısa zaten bebeğe denk gelmez merak etme koldan hiç vurmadım ben bi kaç kere yengem vurdu inanılmaz acıyor kol o yüzden arada bacaktan arada göbekten vuruyorum bu aralar sadece göbekten vuruyorum o daha rahat oluyor benim için
Namesiz6 Canım endişelenme herşey bebeğinle senin sağlığın için. İğne yapacağın yeri kolonyayla temizle, dik bir şekilde sokup, aynı şekilde çıkartırsan canın acımaz.💐💐