Tgbashnn Bugün 30 haftalık oldum 1haftadır karın sertliği yaşıyorum göbek deliğimin orası geriliyor ayaktaykende üst tarafım yumurta gibi oluyor sertleşiyor diğer zamanlardada oluyordu ama bukadar değildi başına gelen varmı acaba
Anneccikk_03 Tgbashnn 34 haftalığız 30. Haftadan beri bizde öyleyiz bazen öyle yükseliyor ki karnımdan kendini dışarı fırlatacak sanıyorum. Ayaktayken toplanıyor hareket edemiyorum Yalancı kasılmalar sanırım, vücud kendini doğuma hazırlıyor.
poyrazege1503 Tgbashnn rahim kasılması sanci hissetmiyosan korkma. Geçici bişey. 33 haftamda rutin kontrolde nst girdim 60 80 arasiydi sanci çıktı nst de ama bende tık yok ne agri ne bisi serum verdiler sanci durduruldu 2 gün kaldım hastane de yalancı kasilmalar dendi vucut kendini doğuma hazirliyormus ama acilmam olsaydı alacaklardi bebeği acilman olmadığı sürece sıkıntı yok dediler. 36 ya girdik çok şükür geçti bisi yok kasılmaya dair ❣️ ama istersen bi gidip gorun sertleşme kac dk arayla geliyor onu takip et önemli açılmaya sebep olabiliyor sık geliyosa
Tgbashnn Anneccikk_03 ayaktayken daha fazla sertleşiyor üst tarafım bebek zaten makat gelişli kafası yukarda yarın gidicem bakalım
Tgbashnn poyrazege1503 çok şükür rahimde falan kasılma sancı yok sadece karnımda ayaktayken üst tarafım fazla sertleşip yumurta gibi oluyor göbek değilimin orası gerginleşiyor yarın gidicem doktoruma teşekkür ederim 🤗 serklajlıyım dikişlerim var inş bi sorun yaratmaz
Maviyesill poyrazege1503 benim de 80-100 arası çıkıyor sancı serum verildikten sonra hiç çıktı mı daha o seviyelere acaba 🤔
esca344 Tgbashnn bahsettiginiz sey kasılma zaten bi yerde toplanıp top gibi sertlesip gerilip düzelmesi yani rahim kasılıyor ama bu haftalarda baslıyor zaten magnezyum kullanabilirsiniz bunun icin magnezyum verdi bana
Elifsari12345 Ben de 30+2 deyim. Karnım aşırı sert, idrar yolu enfeksiyonu cıktı belki ondan olabilir dedi doktor. Ama aşırı sertlik rahatsız ediyor. Ayakta ve yatarken de yumuşamıyor. Nst de sancım da çıkmadı. Nefes alırken bile zorlanıyorum sertlikten🥲
Tgbashnn Elifsari12345 benimde var enfeksiyon ilaç kullanıyorum benimde öyle önceden yatarken yumuşuyordu şimdi yumuşama olmuyor gerilme oluyor
Tgbashnn esca344 rahimde kasılma yok yada ben hissetmiyorum sadece karnımda var yarın gidicem bakalım
poyrazege1503 Maviyesill yok hayır çıkmadı düzene girdi en son cuma günü kontrolde nst girdim 10 20 arasiydi
esca344 Tgbashnn bahsettiginiz aynı durumu yasıyorum toplanıyor karnım geriliyor yumurta gibi cıkımtı olusuyor düzeliyor doktorum yalancı kasılma dedi ona o da bir kasılmaymış aslında magnezyum kullanabilirisniz