Akkdkxjdndbn Arkadaşların çoğu az kilo aldıysa gerçekten de zaten doğumla beraber çoğu gidiyor. 10+. Üstü aldıysanız biraz daha zor olabilir. 3 ay oldu , 3 kilo daha vermem gerekiyor benim. Bünye meselesi de etkili tani
Tugceelanaz 1-2 sene arası değişiyor 9 ay hamilelik 9 ay vucudun kendini toparlaması aceleye gerek yok 🥰
Akkdkxjdndbn Booksandcats benim de aynı şekilde , korse kullanmama rağmen üstelik. 3 aylık oldu oğlum ama ne kadar versemde göbek kalınca insanın psikolojisi bozuluyor daha çok. 63 ile hamile kaldım. 76 ile girdim doğuma çıktığımda 69 kiloydum, ne yapsam yine de alt göbek kaldı
Booksandcats Akkdkxjdndbn ben de aynıyım korse de taktım ama gitmedi kaldı alt göbek çok da çatlamıştım aynada kendimi görünce biiyh diyip kaçıyorum hemen 🙈
defnevedoruk eylulus kaç kilo aldın? ben aldığımı kilonun 2 katını geri vermiştim 2 haftada ama çok az kilo almıştım
sb17 eylulus ben kullanmadım hastaneden sonra, çok şükür öyle çok gerek te kalmadı, 6 ay tamamında spor yapmayı düşünüyorum
betullale eylulus 2.5 sene geçti hala eski kiloma dönemedim bende hazır dönememişken bir daha bebiş yaptım 😂 artık ikinciden sonra kısmetse 😂😂
eylulus Jasmine2426 40im cikmadi daha 10 kilo gibi verdim once sonra 2 kilo geri almisim gibi oldu o sekilde ilerliyorum su an
Anneoluyorumm00 eylulus benim şöyle ki doğuma kadar kilo almıyorum doğumdan hemen sonra 10 kilo 11 kilo vermiş oluyorum 40 daha çıkmadan 😂ama emzirme döneminde fazlasıyla geri alıyorum tekrar 😂😂
Eyluleyluleylul eylulus benim o :) gaz yaptığı için hiç bişey yiyemedim korkumdan ama sütüm de azalmadı çok sıvı aldım süt artırıcı içtim. Gaz problemi azalınca ilk yıl kilo almaya başladım. Bebek hareketlenince 1 yaşından sonra peşinden koşarken tekrar eski kiloma 53 lere düştüm. Hiç stres yapmayın bencr akışta kalın ama hamurdan şekerden uzak durun yeter. Göbek için de birqz korse kullandım bence işe yaradı.
Ebruaydn dilekkbrgl Yapı meselesi ben vermek istiyorum olmuyor nasıl verilmez bir fikrim yok maalesef
Elvygt56 eylulus oğlum 1 yaşına girdi çok guzel kilo vermiştim ve gene hamile olduğumu öğrenip tekrar başa geldim 🤣🤣