ArasMom__ Kızlar az önce oturup sırtımı yaslamıştım bebeğimin ilk ve şiddetli hareketini hissetim tuhaf oldum art arda üç defa tekmeledi 🥰 bugün tam 18 haftalık oldu ilk belirgin hareketini hissettim sizinlede paylaşmak istedim 🙈🌸🌸
alsar11 ArasMom__ yaa ne güzel sağlıcakla gelsin İnşAllah😻😻. 22 haftamdayım şu an. Bende 17ci haftamda uzanmıştım ilk defa o zaman hissetmiştim çok güzel bir hiss
Kuumsaal77 ArasMom__ bende 18+1 ben bayadır kıpırdama oynama gibi şeyleri hissediyordum ama ⅘ gündür tekmelerini net bi şekilde hissediyorum elimi koyduğumda artık ele geliyor fark ediliyor ☺️
gulzaadee ArasMom__ biz de 18 haftayı bitirtdik ve az önce ilk defa net hareketlerini elimle hissettim. Her akşam yattığımda elimi karnıma koyup konuşurum kızımla bugün tekmesini hissettim ve çok garip bir duyguymuş ❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻 Kimsenin kucağı boş kalmasın🌸
alsar11 Ferzar bayaaa azaldı evet sanki çoğu zaman uyuyorlar o yüzden çok tekmelemiyolar🙈😆 bende korkuyordum ama normalmiş az az hissetmemiz🙏🤗
Ferzar alsar11 ya bende evham yapıyorum. Çok rahattım bugün eğilip kalkarken hiç hamile gibi değilim. Bebekte kıpırdamadı kafaya taktım