Kaderkks acelyaprak Gençlik sonra gebelik sonrası demek istediniz sanırım ben ilk gebeliğimde etmedim ama bunda ne der doktorum bilmiyorum
acelyaprak Kaderkks evet yanlış yazmışım 🙃 doğumdan sonra birkaç ay daha kullanılması gerek diye duymuştum ondan sormuştum teşekkür ederim
acelyaprak 1aleyna_ 1 aylık sanırım 3 kutu ama sizin ödemenizde az değilmiş yazılanları bir okuyun isterseniz ücretsiz alan anneler varmış
1aleyna_ acelyaprak evet okudum ama eczane SGK nın almış olduğu ücret diyor diğerleri nasıl ücretsiz alıyor bilememiyorum raporlu olduğu halde Yinede ücret veriyorum
Minik_mucizemm acelyaprak Bende kullanıyorum bu ikinci gebeliğim ama devlet karşılıyor rapor karşılığında hiç ücret ödemedim ben
Masal7778 Esraa00 benim emekli sandığı ödeme çıkmıyor hiç ilk ay çıkmıştı birtek ondada yaninda progestan falan vardi 3 kutu iğne 1 kutu hapa 170 lira ödedim başka da ödemedim
Nuranca acelyaprak Ben de raporluyum, oskağar 4000lik kullanıyorum. iğnem bitmişti dün sağlık ocağında reçetelendirip aldım kutu başına 150 ₺ fark ödemesi çıkıyor neden bazı kişilere çıkmıyor acaba
acelyaprak Nuranca bunu bende anlamadım herkeste farklı çıkıyor ilginç bir şekilde kalp doktoruna yazdıran bir hanımda vardı genelde kadın doğum çıkarıyormuş
Sszer Önceden devlet tamamını karşılıyordu artık 30 adet için 450 tl gibi bir rakam çıkıyor aylık oksapat için