acelyaprak Bilgeeeem bunuda duydum raporda sorun yaşayanlar ama büyük eksiklik pahalı bir iğne neticede neden daha fazla versin kı yazık günah
Ndaaa41 veekbra doktor. Rapor çıkarınca nasıl ücretsiz aldınız bizede rapor yazdırıldı ama alırken para verip aldık. Özel hastaneden mi yazıldı yoksa devletten mi acaba :)
SEYDA3568 Shnkh canım enox a rapor cıkıyor bende on kutu bırden yazıyor rapor cıktıktan sonra saglık ocakları yazıyor onu
Ndaaa41 acelyaprak Eşim daha geçen gün aldı folik asit le beraber iğneler 10 kutu 1200-1300 tl tutmuş
1Anneadayiiii acelyaprak ilk zamanlar hep ücretle alıyordum canım ben öyle hesaplarsam ayda 3 kutu gider şu an fiyatı 1300 aylık 3900 yapar ama artık aile hekimine yazdırıyorum geçen ay yazdırarak aldım 155 tl verdim bi kutu için
acelyaprak 1Anneadayiiii raporsuz fiyatı çok fazlaymış canım sen hangisini kullanıyosun enox mu oksapar mı
Rmyz acelyaprak enox kullanıyorum raporlu olduğu için hiç ücret odemedim. Özel hastaneden çıktı raporum da.
Ndaaa41 acelyaprak rapor çıkardık aslında özele gidiyorum muayeneden sonra raporunu onaylattır dedi onaylattırdım. Ama bu ücreti talep etmişler
1Anneadayiiii acelyaprak oksapar kullanıyorum canım evet çok pahalı gerçekten ve doğuma kadar kullnıcam ben
1Anneadayiiii acelyaprak amin canım inşallah Allah razı olsun hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻💖
Minikprensinannesiiiii acelyaprak raporum çıkana kadar oksapar 6000 liğe 250 tl ye alıyordum kutusunda 2 tane var rapor çıktıktan sonra ücretsiz alıyorum sağlık ocağında yazdırıp