Beyzaa6671 Ay arkadaşlar son zamanda aklıma bunlar geliyor o kadar ıkınmaya gaz kaçıran büyük tuvaletini yapan var mı
Nakskdkdkd Beyzaa6671 valla bende bunu dusunuyorum 🙄 lavman yaptirip yinede buyuk tuvaletini yapani bile duydum
Anneeadayi Beyzaa6671 o an onu düşünmüyorsunuz merak etmeyin😂 onu da yapayım yeterki bebek çıksın diye öyle bir ikiniyorsunuz ki.. Bende ebeme ya yaparsam dedim kiz yap onu dusunme dedi 2. Dogumumda çok az bsey yaptm ebem ben ikinrken elindeki bezle sildi ama çok az ebenin yakınlığıyla alakalı rahatsız olma durumunuz kafanıza takmayin
Cnhavva Beyzaa6671 biz cekiniyoruz ama onlar neler goruyo kim bilir onlar yabanci degil o islere eskiden alttan muayenede falan utanirdim simdi alistik heralde onlara gore cok normal biz aklimizda buyutuyoruz
Amanbedunya Beyzaa6671 vardır ya benimde aklıma geliyor Lavman yapıldı bana zaten açtım olmadı şükür umarım ikincide de olmaz 😄
Anneeadayi Beyzaa6671 bende öyle düşünüyordum ama yine aynı hastanede dogum yapacağım bakalim ebeler aynı rastlar mi😂😂
hilalasc Ebeler doktorlar bu duruma çok çok alışkın bunu kusur olarak bile görmüyorlar afedersiniz b.k gölüne dönse ortalık herkes bebeğe odaklı oluyor 😂
Amanbedunya Cnhavva ya ben ilkinde çatı muayenesi olmaya gideceğm hafta doğuma gittim Çatala in çık şuan travma resmen kafamda Şuan 2. Ye hamileym ve ay sonu muayenem var. Bu kez erkek doktora gidiyorm normalde de çok paniğim zaten nasıl olucak bilmiyorum
Zypfhm İster istemez yapıyorsun fark etmiyorsunuz bile ben hastanede yatiyodum zaten hastanede aniden sancım olunca gece lavman falan yapılmadı büyük tuvaletimide yapmistm ikici doğumum olucak şubata 🤭
Arslndln Benim arkadasim staj yaparken anlatıyordu yapmayanı görmedim dedi sırf bu yüzden bile normal doğum yapmak istemiyorum 🙈🙈
Mzzz Ay bn yaptım ilk doğumumda😂😂😂😂 çok minikti o an senin elinde olan bir şey değil çünkü ikiniyorsun 😂😂😂
Booksandcats Ben de bunu çok düşünürdüm 🙈 doğumdan bikaç saat önce ishal oldum içimde bişey kalmamıştı yapmadım o yüzden ama yapsaydım da absürt bir şey değil ıkınıyoruz sonuçta
biryildiz42 Beyzaa6671 bana lavman da yapılmadı tokta gitmiştim ama tuvaletimi yapmadım bende şaşırmıştım 😂 sürekli ebelere altıma yaptım galşba diyormuşum ama yapmamışım 😂