TKumsall gecegunduz evet geç çıkarmaya başladı damakları çok sert zorlanıyor ağrısı oluyor oda napsin yavrum acısından yapıyor napiyorsa geçer inşallah tez zamanda 🙏🏻 teşekkürler inşallah sizinde sağlıkla gelsinn
Ebruaydn gecegunduz 4 yaşında oğlum var suanda 35 haftalık hamileyim aşırı zorlamaya başladım kızım plucak oğlumda olan hamileliğimle hiç alakası yok daha kolay geçmişti belkide bana öyle geldi duam çünkü 4 yaşında bana muhtaç bir oğlum var o yüzden aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum mide yanmasıda ayrı
gecegunduz Ebruaydn sağlıkla alın kucağınıza tabii oglunuz da sizi yoruyordur elbette onun da etkisi vardır
Ebruaydn gecegunduz amin inşallah hepimiz alırız sağlıkla kucağımıza ☺️ Evet onun etkisi büyük kreşe gidiyor ama yinede aşırı düşkün bana eşimde uzun yol şoförü tüm sorumluluk bende kalıyor haliyle
gecegunduz sacmalamakizim benim bir kızım var 🥹😘yurt dışında olduğum için cinsiyeti henüz öğrenemedik 😅20. Haftada söylüyorlar
Ceylanaydmr gecegunduz iki hamilelik arasında çok fark var ama cinsiyet aynı ikinci oğluşum geliyor ama ben hala inanamıyorum 😅 ilk hamilelikte bir kere istifra etmemişken bunda 20. Haftaya geldim hala bulantı var
Duruli55 gecegunduz merhaba ❤️ 9+6 dayım bende az önce post açtım buna benzer alakası yok ya kızımda ne bulantı ne aşerme ne başka bişey bilmiyorum ama bu hamilelikte aç karna bulantı (hiç kusmadım) halsizlik sürekli uyuyorum ilk haftalar kasık ağrısı hazımsızlık ne ararsan var 🥱🥱😌
gezentianne gecegunduz Cmtsi günü öğreneceğim 12-13 hafta arası olacağım fetal dna testi yaptırdık sonucu bekliyoruz. 4.5 yasında oglum var♥️ Sağlıkla kucagınıza alın siz de
Duruli55 gezentianne bende düşünüyorum bu testi içerikleri farklı olanlar varmış siz hangini yaptırdınız acaba nelere bakılıyor
gezentianne Duruli55 Eurofins firmasında Ninalia olanı uaptırdım yüksek paket tüm kromozomlar genetik hastalıklae ve cinsiyet. Labaratuar Fransa’da kanım oraya gitti. haftada yaptırdım
Busehazal2303 Bizde bugün 23+5 olduk bebişim kız olucak ,11 yaşında 1 kızım var sağlıkla gelsin bebişler 🧜♀️🌸💖