Masal7778 Fatmanur12345 benimkide risksiz ama detaylı ultrasona giderken göturmen gerek detayliya yapan Dr soruyor ikili teste bakayım diye
yeni_anne2 emineee118371837 bana verdiler hem cd hemde fotoğraf yüzü görünen istemediniz mi bana buda cd izlemek isterseniz diye verdi doktor ben istemeden
Gamzeeadnx emineee118371837 nasıl bi özlemiş anladım detaylı için başka yerler oluyor hastane harici istersen tekrar yaptır durumun varsa başka yerde
Fatmaacylnn Fatmanur12345 yaaa öyle mi neden belli olmadı tahmin de de mi bulunmadılar genelde kızlar göstermez derler belki sizin ki kızdır😄
Fatmanur12345 Fatmaacylnn aslında göstermedi değil 13 haftada erkek dediler sonra başka doktora gittim hep oda sınırlı söylemiyor 20 haftadan sonra söylerim dedi hep
Fatmaacylnn Fatmanur12345 Allah Allah neden öyle yaptılar acaba devlet hastanesine mi gidiyorsunuz özele mi
Fatmaacylnn Fatmanur12345 ben 12 haftalıkken özelde öğrenmiştim devlette de 16 haftalıkken söylemişlerdi cinsiyetini
Fatmanur12345 Fatmaacylnn 12 de erkek dedi devlet sonra başka doktora gittim oda kızdı 20 haftadan önce öğrenmezsin dedi
Balllimmm Fatmanur12345 hastaneye bağlı hastane yuklerse görünüyor ben iki hastaneye de gidiyorum ikisde araştırma biri yüklüyor ayrıntılı diğeri sadece raporu yüklüyor.