tanhc Melekkn benim arkadaşım bunun için belirli aralıklarla serum takılıyor. tabi doktorunuz ne söyler bilemem ama hiç yiyemiyorsanız belki yararlı olur. kendinizi zorlayın yiyin demek biraz zor ben de çoğu şeyden tiksindim.
Duruu3 Melekkn gece yatmadan iki tane prilam iciyorum hiç bieey kalmıyor yatistiriyor Allah yardımcınız olsun bende öyleydim şimdi 18 haftaya giricegiz şükür iyyim hala devam ama ilaç bire düşürdük
Annemmmm1 Melekkn doktoruna danışabilirsin mide bulantısı hapının faydasını görürsün prildam kullanıyorum bende
kader3338 Melekkn bende gebeliklerimde sizin gibiydim gergin serum aldım sonra 1 hafta hastanelerde yatırdılar
Melekkn tanhc doktorum ilaç yazdı o kusmalarımı azaltdı ama hala midem bulanıyor karnım gurulduyor ama yiyemiyorum çok kötüyüm doktorum eyer kötüye gidersen serum ister dedi
Nessee34 Bende aynı şekildeydim su dahi gormek ıstemıyordum. Doktor ilac verdı ama etkı etmıyordu 3 gunde 1 gıdıp serum takıyordu doktor cunku hem beslenemıyor hemde susuz kalıyordum eger ki dayanamayacak durumdaysanız acile gidin
Nessee34 Melekkn iyi geliyordu 3 gun sonra gene aynımılıyordum ılac mıdem de durmuyordu kı etkı etsın
Candan24 Merhaba, Benim de ilk aylar midem bulanıyordu. Salatalık, tere ve rokaya limon sıkıp yiyordum. Tuzlu ve susamlı çubuk kraker iyi geliyordu.