kubraaaa123 Üsttekini sabah yaptım 4. Dakikadan sonra uyudum uyandım silik var yanında, alttaki dün akşam 4-5 gibi yapmıştım sizce var mıdır gebelik
Rabiamina kubraaaa123 ilk 5 dk içinde gormediysen çok ümitlenme. Adetin geçtiyse kan ver kesin sonuç çıkar
prens_prenses_annesi kubraaaa123 ilk 5 dkikadan sonra cikan cizgi kuruma cizgisidir ztn uyudum diyorsunuz gebelik yok
2Princess1Mom kubraaaa123 Bence gününü bekle gecikirsen tekrar test yap duruma göre kan verirsin. 3 saat sonra görmüşsün ilk 5 dk da var mıydı yok muydu bu çizgi bilmiyoruz. O yüzden var yada yok demek saçma olur kuzum. Sen tekrar yap ☺
senatss kubraaaa123 yalancı pozitif asla vermiyor o hatta 2 gün bekler tekrar yaparsan net şekilde görğceksindir ama sabır edemezeen kanda çıkacaktır gebeliğin hakkında hayırlısı olsun
kubraaaa123 prens_prenses_annesi dün yaptığım testte kuruma çizgisi çıkmadı karşılaştırma yaparak attım ama tabi ihtimallerde söylediğiniz de var
Cnhavva kubraaaa123 bende zamaninda cok test yaptim ama kalitesizinde bile yalanci cizgiyi gormedim sonradan senin test markan da iyi ben cizgi goruyorum bence var gibi gunun gecince kan verirsin daha net olur
zlemceylan kubraaaa123 canın var daha çok yeni regl gününde yaparsan koyulaşma olacaktır tebrik ederim 😍 prodoctor kuruma çizgisi de çıkarmıyor ❤️