BusrAsil2019 cok fazla yikayinca enfeksiyon yapiyorsa, namazdan once yikayip camasiri degistirmek en uygunu olur, bu zamanlarda nma en cok ihtiyacimiz olan sey cunku yarina cikacagimiz belli degil borclu gitmemek lazim.
İslak mendil daha zararli bir bezle kurulamak daha iyi olur, namazdan onceki tahareti yapip kurulanirsiniz, camasirdaki akinti islakligi namaza engel değildir namzda gelse bile, ki normal zamanlarda bile bu özür sayilir, dinde bunun kolayligi var.
Tuvalet kağıtlari atik kagitlardan uretildigi ve agartici kullanildigi icin kolon kanserine sebep oluyor seklinde bikimsel calismalar var, bunun icin mutfak pecetesi ya da agartilmamais siyah renkte rulolardan kullanmak en saglikli olani diyen doktorlar var, canan karatay da bu konular da cok aciklayici konusur saolsun. Pecete ya da islak mendil de enfeksiyon yaptigi icin cok zorlaniyorsaniz temiz carsafi kesip kullan at yapabilirsiniz, beb de kagit havluyla degil carsaf tarzi temiz mümkün nse ütülü bez ile kurulaniyorum, ayrica enfeksiyon icin her banyoda elma sirkeli suyla vajinami yikarim bu sayede enfeksiyon degerim 38. Haftadayim hala 0′dir. İlk hamileligimde yapmistim faydasını gördüm yine yapiyorum.
Hayırlısı ve afiyetle bebeklerimize kavusmk dilegiyle