Bmk97 stres en büyük düşman. Kısaca şöyle anlatayım sana hikayemi belki umut olur :) 7 tane embriyomuz oluştu bizim, yumurta toplamadan 1 ay sonra transfer oldum, 2 tane embriyo transfer edildi, en iyi kalitede olan 2 tane, maalesef ikisi de tutmadı. Embriyoları dondurmuştuk, çözdürme esnasında 2 tanesi de gelişim göstermediği için geriye 3 tane kaldı. 1 seneye yakın ara verdik 2.transfer için. Donmuş embriyolar tekrar çözdürüldü, biz 2 tanesinin transfer ettirme hayali kurarken çözdürmeden sonra maalesef 2 tanesini daha kaybettik, geriye tek 1 tane kalmıştı ve umudumuz yoktu maalesef çünkü kalitesi en iyi olan 2 tane tutmamıştı öncesinde. Hem çok stresliydim hem de nasıl olsa tutmayacak düşüncesine kendimi alıştırmış rahattım. Neyse, o son kalan 1 embriyomuzun transferi oldu ve şükürler olsun ki tuttu. Şu an 7,5 aylık hamileyim. Bu süreçte tek yaptığım şey yatıp kalkıp dua etmek oldu, çok şükür rabbim nasip etti ve dilerim ki sen gibi bekleyen herkese de bu duyguyu yaşatır. Hamilelik sürecinde bu zamana kadar çok berbat günler de yaşadım kanamalarım oldu, serklaj oldum, erken doğum riski vs. Mesele transferim tutmasıyla da bitmiyor yani. Tek kural biraz sakin kalabilmek