kubraaaa123 Kızlar üstteki bu sabah ilk idrarla yaptım 4. Dakika bakıp geri uyudum uyandığımda böyleydi, alttakini dün 4-5 gibi yapmıştım lütfen yorumlar mısınız sizce var mıdır
busyet2002 kubraaaa123 hamilesin ama çok düşük çıkacaktır değerin benimki de seninki gibi çıktı 8.9 geldi hcg değerim Salı akşam tekrar kan vereceğim
eedkcc kubraaaa123 selam bende de böyle çıktı beta verince gebelik çıktı artışı da ilk hafta iyi seyretti sonraki hafta dış gebelik olduğunu öğrendim ve cuma günü ilaç ile düşük yaptırılmaya başlandım takip altındayım . Erkenden gidip kan vermekte fayda olacaktır muhtemelen bebisin var takibe aldır kendini inşallah sağlıklı bir bebiş olur ve kavuşursun 😘
kubraaaa123 Mzgnylmz adetime 2 gün var, 3 saat sonra teste baktığım için kuruma çizgisi olabilir diye okudum umutlanmak doğru olur mu bilmiyorummmm
kubraaaa123 kubraaaa123 ama dün yaptığım testte kuruma çizgisi oluşmamış akşam saatinde yaptığım için idrar seyreltilmiş oluyor
Ryhnccc kubraaaa123 benimde adetime 2 gun kala bu kadar silik bir cizgiyle ogrenmistim. Suan 17 haftaligim 🙏
busyet2002 kubraaaa123 bugünkü evet ama dünkü benimde silikti bence ilk idrarla yarın sabah tekrar test yap
Lagaliballah kubraaaa123 hayirli olsun cnm adetiniz geçtimi benim 4 gun var adetime sabah erken test yapsam cikarmi
Lagaliballah kubraaaa123 yoksa beklemelimiyim kizimda adetime 2 gün kala kaset testte aninda çikmisti çift çizgi
kubraaaa123 Lagaliballah yani bende kesin var mı bilmiyorum bence 2 gün kala bekleyin sizde :) yarın kan vereceğim ben emin olamadığımız için