Melileceee Kızlar 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Reglim 2 gün gecikmişti. Test yaptırdım pozitif çıktı. Beta hcg 3940 çıktı sizce kaç haftalık ve normal bir değermi? Ve ne zaman ilk ultrasona gitmeliyim??
dygsss Melileceee direk gidin keseyi görürsünüz değeriniz güzel ☺️ doktor bilir haftasını ultrasona bakınca
Nazli1334 Melileceee cnm değerin güzel hayırlı olsun son adet tarihine göre hesaplıyorsun kaç haftalık olduğunu 5 haftanın üzerine çıkınca keseyi görürsün
Minnaksever Melileceee değeriniz güzel kese görünür yüksek ihtimal ama yine de doktorlar genelde 6.haftada gelin diyor
Melileceee Nazli1334 hesapladım 4 haftalık oluyor 2 hafta sonra hastane randevum var kalp atışı duyabilir miyiz acaba ☺️
QueenMommy Melileceee Kese görünür bende gittiğimde 4-5 haftalıktı kese gözültü 2 hafta sonra gel dedi doktorum kalp atısı için
Ftrhn Melileceee canım betan baya yüksek ben bu betayla ikiz olduğunu öğrendim 😊 vajinal ultrasonla keseyi görürsün kesin
Ftrhn Melileceee evet canım inşallah güzel haberler alısın sen de. Benim çok farklı işledi ikiz kese gördük sonra 3 üz olduğunu öğrendim bir kesede 2 tane diğerinde 1 tane 🫢🙈 ama maalesef daha sonra ikisi devam etmedi şuan 1 bebişle gidiyoruz bakalım