Bilge-96 Ovitrelle ile 14’ünde çatlatma yaptık. 3 günü ilişki ile değerlenirdik. Bugün kasık ve bel ağrım olmaya başladı. Yumurtlama zamanı normal mi sizce ? Ovitrelle etkisi mi acaba?
Ftma4 Bilge-96 çatlama iğnesi olduysanız onun etkisidir benim 10.gğnüm kasık ağrısı göğüs hassasiyeti alt karın ağrısı devam ediyor
Bilge-96 Ftma4 iğne etkisidir demi. İğnenin üçüncü günü göğüs hassasiyetim yok henüz ama bel ve kasık ağrım var
Ayman Kızlar az önce doktora gittim alttan baktı 22 kasımda hasta olucam ama bana tekrar yumurtlamışsın yumurtan çok büyük çatlamak üzere ilişkiye girin olma olasılığı yüksek dedi böyle bi durum yaşayıp hamile kalan var mı
Rosegold Ayman bu yumurtadan gebe kalırsan geç döllenme dedikleri bu oluyor eğer nasipse olur bazen nadiren olsa ayda iki kere yumurtlama olabiliyor
Ayman Rosegold ilk kez yaşıyorum çok garibime gitti anlam veremedim yani çok duydum geç döllenmeyi ama bu kadar geç olduğunu düşünmemiştim
Rosegold Ayman olabilen bir şey benim arkadaşımın adeti bitiyor ertesi günkü yumurtadan hamile kalıyor Normalde adet biter bitmez yumurtlama pek olmuyor Yani her an her şey olabiliyor bünyeye bağlı