Mutluluukkk_ 2 kere 1 ay aralıkla test verdim kanım çok düşük demir ilacına başladım günde 2 ama hala düşük ekstra yemem gereken birşeyler varmı ? Yâda ilaç ne kullandınız
Zeynepin_annesii Mutluluukkk_ Şu an halsizlikten mahvoldum demirim çok düşük ilaç kullanmama rağmen ne yapılır bilmiyorum
Ayselcnt Mutluluukkk_ bende ilaç kullanıyorum..benimde çok düşüktü..biraz yükselmiş qma yine düşük.. 🙁
Mervealya1992 Mutluluukkk_ ilk benemde hıcbısy olmadı bunda basından beri düşük hayatm boyunca kanlarım hıc dusen bı ınsan degıldım bu bebek benı zorluyor ılaclarımı kullanıyorum ama olmuyor hep sebze türü beslenıyorum yeşil mercımek ıcıyorum ama olmuyor en son pekmeze lımon damlatıp ıcıyorum burda onu onermıslerdi bakalkm nolcak
Zeynepin_annesii Mervealya1992 Pekmeze bir kaç damla limon sıkıp içmek iyi diye ben de duymuştum aç karna pekmez midemi yakıyor ama tok karna denemeyi ben de düşünüyorum
Ymrr Ocean microfer+ c vitaminli olanı aldım yeni çıkmış hatta. onu kullanmaya başladım. Doktorun verdiği kan ilacınıda kullanıyorum. Umarım yükselir. Çünkü benimde gitgide düşüyor 😐