danla2711 Kızlarr akşam ne yemek yapsam bilemiyorum siz neler yapıyorsunuz yazın bizede fikir olsun 🥰şimdiden ellerinize sağlık 🥰
Demsi_83737 danla2711 fırın tavuk pirinç pilavı yanına turşu ya da salata. Belki bide tarhana çorbası
danla2711 Demsi_83737 sanırım bende uzuuuuun zaman sonra bugün fırın tavuk yapacağım😂🥰 et ve et ürünlerinden tiksinmiştim ama çok şükür çabuk geçti🥰
danla2711 MervEslinArden çorbalardan en sevdiğimm hele birde süzme mercimek çorbasıysa bol limonlu ayy kalkıp bende yapacağım vallahi😂🥰 ve bir karadenizli olarak balığıda çok severim afiyet olsun ❣️
bebisveannesiiii danla2711 tarhana çorbası fırında tavuk yanına erişte pilavı ve salata yapıcam fikir olsun😊
BusZeyRas danla2711 balkabağı çorbası ve narlı yeşil salata yapacağım. Günlerdir tatil rehaveti yendi içildi misafirlerle bugün biraz mideler rahatlasın😂
danla2711 BusZeyRas 😂😂bende tatilden gelince bir süre sadece sebze görmek istemiştim😂 salata aşığıyım salatanın her hali mükemmel bal kabağı çorbasını çok duydum ama hiç cesaret edip yapmadım beğenmezsek yazık olur diye 😂afiyet olsun ❣️
babyiscoming_ danla2711 düğün çorbası, nohut yemeği, pilav, yoğurtlu ıspanak. Menüyü dün annemden getirdim yarına allah kerim🤣
danla2711 babyiscoming_ bak burdan 1 aylık menüler çıkar kaydet kenara bir yere hepsini kız düşünmezsin valla😂afiyet olsun 🥰
BusZeyRas danla2711 bol soğan ve bol sarımsakla bir de içerken atılan limonla o tatlı tat gelmiyor canım