tazeanne__ Kızlar merhaba, yerleşme kanaması gibi birşey yaşadım 3 gün sürdü ara ara çok az miktarda lekelenme şeklinde. Kan verdim negatif çıktı regle 5 günüm var. Sizce pozitife döner mi?
yasemin_ysmn tazeanne__ yerleşme kanaması olsa pozitif çıkardı. Ara lekelenme olabilir sizinki. Yıne de adet günü geçmesini bekleyip tekrar kan verin isterseniz
Melileceee tazeanne__ reglin gecikmesi gerekiyor diye biliyorum erken test yapmış da olabilirsin ama reglin geciktiği zaman yapman net sonuç verir diye düşünüyorum
tazeanne__ Annelikmghb bende öyle düşündüm ilk defa başıma böyle birşey gelince birde örneklere bakınca acaba mı dedim
tazeanne__ yasemin_ysmn evet olabilir ama ilk defa böyle bişey yaşayınca acaba dedim çünkü yerleşme kanaması örneklerine benziyordu 😁
GirlandBoy_Mom dygsss yerleşme kanaması 3 gün sürmüştü bende açık kahverengi ve 1 ped bile dolmadı çok azdı ayrıca yerleşmeden sonra tester pozife dönüyor canım🌸
tazeanne__ dygsss kişiden kişiye belki farklılık gösterebilir bilmiyorum kimi diyor 3 gün kimi diyor 1 gün bakalım bekleyip görelim 🤷♀️ zaten ped falan dolduracak boyutta değil çamaşırıma dahi gelmiyor peçete arada ve sildikçe bazen
tazeanne__ GirlandBoy_Mom o zaman pozitife dönme ihtimali olabilir mi ki 🤔 ilk gün çok açık pembe leke geldi çok az şekilde sonra çok açık kahverengiye döndü çok az miktarda olacak şekilde ara ara geldi. Hatta peçeteyi vajen girişine bastırınca geldi bazende🫣😄 yani ped değil çamaşırıma bile gelmedi. Kimi diyor yerleşmeden sonra adet zamanı pozitif gözükür. Bakalım bekleyip görücez 😍😇
tazeanne__ Melileceee evet bende öyle yazı çok okudum yerleşme kanamasından sonra adet zamanı pozitif alan çok olmuş öncesinde negatifi görüp. Hayırlısı artık 🙏
GirlandBoy_Mom tazeanne__ yerleşmeden sonra test pozife dönüyor canım kızımda yerleşme olmuş meğerse ama ben adet oldum sanmıştım 1 hafta sonrada gebelik testim pozitife döndü kanda 4000 civarı çıkmıştı beta
plajterligi GirlandBoy_Mom Negatifi ne zaman gördünüz merak ettim çünkü hanımefendi yerleşmeden sonra kan verdiğini söylüyor insanları yanlış yönlendirip boşa umutlandırmayalım 🫶🏼
GirlandBoy_Mom Melikesu 3 gün sürmüştü bir ped dolmayacak şekildeydi nokta nokta geliyodu ve kahverengiydi
Melikesu tazeanne__ Ayyy inşallah 🙏🏼 20 sinde doktor randevum var. Birkaç kez negatif gördüğüm için test yapmak istemedim. Belirtim de yok. Sende var mı bi belirti?