Emirasaf6060 Kizlar doğumdan 9 ay sonra adet oldum ilk adetim şimdi 2. Adetim 9 gün gecti bu durumu yaşayan varmi emziriyorum ve çok korkuyorum
Gamzeli_03 Emirasaf6060 bende,6 ay oldum bir leke oldu sonra bir ay olmadı sonra yeniden oldu bu ay nasıl olur artık düzensizlik olması normal korkacagin bir durum yoksa eğer 🤷🏻♀️
plajterligi Emirasaf6060 doğum sonrası emzirme sürecinde düzensizlik oluyor, düzene girmesi minimum 1 seneyi bulur ama yine de siz tedbiri elden bırakmayın 🫶🏼
Emirasaf6060 QueenMommy korunuyorum eminim de ama egerki varsa cidden mucize olur hafif ağrı vuruyor karnıma akıntı da çok içimi ferahlattiniz sizde de oluyor mu öyle
QueenMommy Emirasaf6060 bendede oluyordu ilk bebeğimi emzirirken 2-3 ay olmamıstım sonra oldum yani 1 sene hep düzensizdi
Emirasaf6060 QueenMommy her ay artık düşünmekten kafayı yiycem çok bunalıyorum korkuyorum bir an önce düzene girer umarım ama gene de yarın test alicamm
Emirasaf6060 plajterligi test yapmaya bile korkuyorum vardır diye eminim yoktur ama gene dekorkuyorum neden böyle oluyir acaba