Merveegazann Doğum yapmış annelere soruyorum merakımı maruz görün kasılmalarınız başladığında bebeğiniz hareket ediyo muydu yada siz hissediyor muydunuz yada nasıl olur şimdiki gibi tekme mi atıyor çok kafamı kurcaladı bu soru 🤷♂️🙄
Elaylama Merveegazann bunu ben de merak ediyorum. Sancılar başlayınca bebek hareketleri nasıl oluyor acaba?
sinifcianne Benim sancılarım 5 dk da bir geldiğinde hastaneye gitmiştim 5 saat sancı cektım ama bebeği hiç hissedemedim hareketsiz bir yerde duruyordu taş gibiydi karnım ama nstdeydim sürekli bir sıkıntı yoltı bebekte canım
EdaAsrin Yusufrony Ne zamandan beri taș gibi duruyor bebek? En kısa surede agrisiz saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah🙏
EdaAsrin Ben de aynisini merak ediyorum. Ilk basladiginda yani nișan geldiginde ya da gelmeden once, veya sancilar saatte bir ilk basladiginda bebek hareketleri nasil oluyor, bebek her zamanki gibi yine kıpırtılı mı oluyor yoksa bebek hareketleri de olmayinca ustune nișan ve belden sancilar baslayinca mi gercek dogum sancilari baslamis oluyor?