Busra333 Kızlar 26. Hafta midem çok kötü kusamıyorum da ne yapayım sizce 2 tane prilam hap içtim doktor vermişti. Ama geçmiyor. Kolay kolay böyle olmazdı çok kötü
newmommmyy2 Busra333 böyle zamanlarda acile gidip serum yaptırıyorum zofer koyuyolarmış içine bana çok iyi geliyor belki sizdede işe yarar
Baby_B Busra333 zencefilli süt ic canim Zencefili az koy ama Bende hiperemezis vardi sadece o geciriyordu suan azaldi cok sukur 22+1deyim bende
Busra333 yeni_anne2 bugün kahvaltıdan sonra şiddetli bi bulantı başladı geçmiyor 😞 ne yapsam acaba ilaç içmeme rağmen midem çok kötü
Busra333 newmommmyy2 aaa gerçekten mi hiç bilmiyordum ya gerçekten çok teşekkür ediyorum 🙏🙏 gebelik için herhangi bir riski falan yokmuş değil mi bu serumun
newmommmyy2 Busra333 zaten başka ilaç veremiyorlar zoferde bulantı ilacı hiç duramıyor gibiyseniz acile gidin doktora sorun bana bir riski olmadığını söylediler zaten neredeyse her hafta serum almak zorunda kalıyorum 😢
Busra333 newmommmyy2 ayyy çok geçmiş olsun çok zor 😞😞 bulantı ne kadar berbat birsey afedersiniz kussak olmuyor kusmasak yine çok kötü. Ama sevindim böyle bişey olmasına çünkü artık Zoe dayanıyorum bu bulantıya serum en azından az bişe rahatlarsa ona sa Şükür derim