Busrra06_ susam_18 şu an hastanedeyim 33+6 ama kilosu cuma günü 2100 demişlerdi riskli gebelik değildi yatış yapılınca vurdular ciğer geliştirici. Psikolojik olarak çok kötüyüm siz nasıl atlattiniz yani süreç nasıl gelişti benim oğlumu kuveze alırlar sanırım dua eder misiniz
susam_18 Busrra06_ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Zor bir süreç tabi eli boş dönmek ama herşey nasip. Sağlıklı olsunda büyüyorlar. Muhtemelen kilosu biraz düşecek. Ama sütünüz gelene kadar mama veriyorlar Aptamil prematil. Stres yapmayın.
anneadayi50 Busrra06_ neyden dolayı yatışınız oldu eğer doğum olmayacaksa serumla haplarla durdurabilirler
Busrra06_ anneadayi50 suyum geldi öyle böyle değil şarıl şarıl onu da durduramiyorlarmis sadece bekleyebildigimiz kadar bekleyeceğiz bebek için 5 dk 5 dk dedi doktorum ciğer geliştirici igne vurduktan sonra sancin olsa ilaçla durdurabilirdjm dedi
maman-es Cuma günü doğum yaptım 35+3te. Bebeğim küvözde şu an. Solunum sorunu yaşıyor, crp biraz yüksek, oksijene bağlı antibiyotik tedavisi görüyor. İnşallah çok uzamadan evimize gelir minik kız 🥲
anneadayi50 maman-es çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla çıksın hastaneden ciğer geliştirici olmuş muydunuz ?
maman-es anneadayi50 Serklajlıydım, gebelik şekerim vardı, o gün de sancılarım olunca gece acile gittim nstde sancı çıktı, rahim yumuşamıştı, tek doz ciğer geliştirici yapıldı, bebeğin nabzı da düzenli değildi sabaha sezeryana alındım