Acemiiiii Bebeğim anne sütünü bıraktı. Mama da ben vermek istemiyorum. Biberonla pek arası yok. Anne sütünü bile zor veriyordum. Şuan sadece ek gıda alıyor dört beş kere. Bu yetersiz bir beslenme mi sizce? Ne yapmalıyım?
Tubayo Acemiiiii 11 aylık bebeğin tamamen ek gıda ile beslenmesi demek ciddi bağırsak sorunu yaşamasına neden olacaktır. Sonra çok pişman olabilirsiniz
mervemurat16 Acemiiiii kızım on aylık biz emmeye devam ediyoruz ama mamayı bibrronla almak istemiyor bende kasede yapıp yediriyorum bir öyle deneyin isterseniz beş öğün ideal ama porsiyonlar göz önünde bulundurulmalı porsiyon az ise doymayabilir bazı çocuklar aç olmadıkça yemekte yemiyor bir doktorunuza danışın belki takviye verir
Alisde Acemiiiii zaten ilk 1 yil anne sütü aliniyor sonra kesiliyo sizinde hemen hemen yasina gelmis ek gidasini guzelce yiyorsa bence bi problem olmaz siz yinede doktorunuza sorun
Yogurtlupilav Pedagogunuza danışın ama zaten o sıralar mamayı yavaş yavaş bıraktırıyorlar diye hatırlıyorum. Belki porsiyonları ya da sıklığı artırmanızı önerecektir.
Acemiiiii Yogurtlupilav iki yaşında olup hala mama verenler oluyor. Yani o yaşlara kadar almak zorunda mı bebek onu anlamıyorum. Yemek yemesi yeterli olmuyor mu acaba?