Hifaakim Kızlar aşırı kasık ağrım var sal soğ bel ağrısı çekiyorum normal mı gününe göre ya aşırı duygul değşikliği başladı ağlıyorum genelde meme ucuna dokununca acıyo bide
serti Hifaakim ben 10 gun once ogrendim regle ve dediginiz gibi 13 gun once de anlamistim goguslerim falan baya sismisti agriyordu ve bel agrim vardi sonra da sag kasik agrim basladi kac gun
Dmrumrnns Hifaakim bende aynı regle 12 gün var bir hafta önce başladı şiddetli oluyor bazen belime vuruyor iki gündür de regle bir hafta kala başlardı ağrım ama bu kez çok erken başladı ağrılarım başka belirti yok test yaptım 3 gün önce negatif
Mzzz Dmrumrnns daha adete 12 gün var 1 hafta öncede 19 gün oluyor yani bu kaaar erken belirti olmaz muhtemelen yumurtlama bile olmadı çok fazla vücudunu dinleyip belirti arama stres yaparsn akışa bırak
october daha yumurtlama dönemindesiniz. reglden hemen sonra yumurtlama görmüş olsanız dahi bu kadar erken belirti olmaz. belirtileriniz yumurtlama dönemi belirtisi regle 5 gün kala idrar testi yapmaya başlarsınız
Liddle_mom Hifaakim erken test alip yapsaydin diycem ama cok istiyorsan belki erken olabilir test icin
2418 Hifaakim merhaba benimde adete 11 gün var belirti vs yok 5 gün falan ovulasyon testi yaptım pik görmedim daha da devametmedim ovulasyon a rast gele değerlendirdik ama bakalım 11 gün sonra ne olacak