petunya55 Arkadaşlar oğlum çok agresif napmam lazım bilmiyorum sürekli büyük insan gibi ergen gibi erkenden buyumüş gibi davranıyor ne yapacagımı şaşırdım sürekli kötü davranıyor kardeşi geliyor dahada kötü olur dıe korkuyorum
yalandunyaa petunya55 neler yapıyor kötü davraniyor dediğiniz acaba ? Bende sınır koyduğum için kural var oyuzden anlaşamıyoruz. Babasi varken aşırı şımarık
Cnhavva petunya55 çocukları sevgi degilde ebeveynlerinin dengesiz tavirlari simartiyo biraz sizin izin vermediginiz biseye esinizin izin vermesi gibi eger iyi bi egitim vermek istiyosaniz belli konularda esinizle hemfikir olmaniz gerekiyo ve kesinlikle izledigi seyler vs sizin kontrolünüz de olmali
petunya55 yalandunyaa evet babamız varken daha şımarık mesela heeseye itiraz ediyor bagırıyor bana eve geliyorum işten gelince yanıma gelmiyor
Alisde petunya55 madem ekranda yok hayatınıza bir cocuk psikoloğuna goturmeniz sart ozaman umarim cozum bulabilirsiniz
petunya55 Alisde öyle hemen doktor peşine gitme taraftarı değilim o yüzden yaşayan annelere sormak istedim zaten ki ondan yazdım
petunya55 Cnhavva kesinlikle sebeb bundan da olabilir eşim daha rahat herşeye olır dıyen bi baba o dengesizlik yapıyor olabilir aynı fikirde olmamamızdan. Babası halbuki iyi. Bir rol model ama sınırsız bir baba
Alisde petunya55 bahsettiginiz agresiflikteki bir cocugun cozumu burdaki anneler degil uzmanlar olur burdaki yasayan annelerde bu tarz durumlarda uzmana basvurmali kardes kıskançlığı olabilir bu yastaki çocukların daha farkinda olduklari icin hareketleri degisebiliyor her anlamda uzmana goturmekte fayda var psikolojik bir durum