Neferut Nutellamm çok iyi anlıyorum iki tane içiyorum bende. Tuzu tamamen kes canım çok az kaldı biraz daha sabretmek gerek
Hka_hilal Neferut sorma ben de ilk fırsatta gitmeye çalışıyorum ama şimdi bi cihazım var kalp dinlemek için eğer çok korkarsam dinliyorum rahatlıyorum 😂 ya da kahve çikolata ile hareketlendiyorum
Dilekdamla Hareketleri benim de azaldi sanki ya yerimi daraldı bilmiyorum. Bir de bugün ara ara düzensiz sancılar vuruyor. Muhtemelen yalancı sancı ama zorluyo baya. Sizde de var mı aynı durum?
Neferut Dilekdamla Evet belimden kasıklarıma vuruyor ağrısı ve çok fazla çatı ağrım var. Geçen hafta nstye girdim sancı çıkmadı. Tekrar gireceğim yarın inşallah yine çıkmaz. Hareketleri çok çok az hafif hareket ediyor yeri daraldı diye düşünüyorum umarım bir şey yoktur
elanurrerarslann-44 Ya benim kız da fazla hareketli bu haftalarda yavaşlaması gerekmiyor mu acayip canımı yakıyor ya
Dilekdamla Neferut hıçkırıyo arada ordan rahatlıyorum biraz. Onun dışında geriniyo sadece öyle cok hareketi yok. Perşembe günü giricen ben de nst ye bakalım
Ozgenurglnc elanurrerarslann-44 seninle aynı haftalarımız bende 26 kasımda olacağım hatta şimdiden açılmam başlamış benim
Neferut Dilekdamla aynen dediğiniz gibi hıçkırığından rahatlıyorum ve bazen poposunu dayıyor öyle rahatlıyorum çok minik hareketler. Gebeliğiniz boyunca sakin miydi yoksa hareketliydi de şimdi mi azaldı?
Dilekdamla Neferut yani cok sakindi diyemem ama genel olarak sanki bir tık daha sakindi. İlk kızım cok hareketliydi bu ona nazaran biraz daha sakin
Miniklerinannesiyim Neferut gün aldınızmı bende 12 den sonra 35+3 olucam 2. Bebegim cok heycanlıyım daha korku gelmedi ama gün aldığımda bence korku yüklenir 9 gun sonra gidicem inşallah 🥲
Neferut Miniklerinannesiyim ben yarın gideceğim gün verir diye tahmin ediyorum 🥲 çünkü sn son gittiğimde sonraki kontrole kilosuna bakacağız iyiyse eğer beklemeyiz alırız 38 de eğer istediğimiz gibi olmazsa 38i doldurunca alırız dedi. Yarın belli olacak yani bende de heyecan dorukta 🥲
Miniklerinannesiyim Neferut devlet hastanesine mi gidiyorsunuz özele mi ben devlete gidiyorum ve 38+5e kadar bekliyorlarmış
Neferut Miniklerinannesiyim ben özele gidiyorum 3 hafta önden gidiyor diye beklemeyebilir o yüzden yoksa bize de doldurunca alacağız demişti
Neferut Dilekdamla benim de en başından beri sakin bir bebekti çok hareket etmezdi kaç kere korkuyla gittim doktorum korkma sakin uyuyor hep dedi.
Dilekdamla Neferut doğunca da öyle olur umarım 😅 ilk kızım cok hareketliydi hala öyle düz duvara tirmaniyo nerdeyse 🙈 bakalım bu kiz nasıl olacak