KurabiyeninAnnesi123 Neferut 🤣🤣🤣🤣 ilk doğumda bende senin gbiydim bilinçsiz gittim cok güzeldi sanırm bunda herseyi bildgm icin yusuf yusuf etmeye başladm😂🤣
Neferut KurabiyeninAnnesi123 evet öyle diyorlar valla 😅 benim şu an bir şey bilmemem daha iyi gibi 😅😅😅
KurabiyeninAnnesi123 Neferut aynen öyle 😂 kötü birsey yok ama nasil ilerledigini bilmemek dha iyi mesela sonda takildigini bilmiyordm bilgisiz gittigm icin uyuşturup takmişlar annem beni giydiricegi zaman gördm öğrendim bu ne anne dedim annem sonda demişti😂
KurabiyeninAnnesi123 Neferut 🤣🤣 evet güzel mesajlarni bekliyorm doğumdan sonra hemen toparlarsn rahat geçirirsin inşAllah😊
Neferut KurabiyeninAnnesi123 inşallah canım. Valla haber edecem sana nasıl geçtiğini yazıcam 😅 inşallah pozitif anlatırım
Hlybyrkk Bizde 36+4 olduk bugün şükür 35+5 den beri kanlı akıntım(nişanım geldi) ve 2 cm açıklığım vardı erken doğmasından korkuyordum hala bekliyoruz 37 ye de az kaldı bakalım🫠 Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🙏🏻🥰
Nuryakup Hlybyrkk 37 olunca bir sıkıntı olmaz inşallah bnim sancılarım arttı ama açılma vs. Yok dün baktılar sende varmı bn şuan 36+3 haftalık oldum
Hlybyrkk Nuryakup 1 gün var aramızda sadece🫠 bendede sancı yok ara ara oluyor ama düzenli değil oda çok nadir 2 günde bir 2,3 saniye kadar yani yok denecek kadar az. Nişan ve açılma dan baska birsey yok şuanda 😀
Nuryakup Hlybyrkk bnim her gün oluyor da düzensiz oluyor adet sancısı gibi bnde de yok Nisan açılma doğurmak istiyorum artık
Hlybyrkk Nuryakup bende valla ama 37 yi görelim en azından bu kadar beklemişken küveze alınmasından korkuyorum 🫠
Nuryakup Hlybyrkk ya 36 da da doğsa alıyolarmı ki:( kızımı 50 gün yoğun bakımda bekledim bu kızımi da beklemek istemiyorum 6 aydır evden çıkmıyorum erken doğmasın diye emeklerim de çöp olur:(
Yasko-y Bende 36 oldum, ve hemoroid oluştu ya çatı muayenesi de daha yapılmamıştı 37 de yapılacak bebeğin durumuna göre karar vereceğiz artık. Ama artık yorulmaya başladım kasık ağrıları oluyor sizde de oldu mu hiç hemoroid, kasık ağrısı filan?
Firdooo409 Selaaam son adet tarihime göre bugün aslında 36+5 ama tüp bebekte transferden 15 gün öncesi hesaplanıyormuş. Bu yüzden bugün 36+1 felan olması lazım. 12.12.2024 sezaryen tarihim. Doktor 6 aralıkta alalım dedi bende 37. Haftada almasını istemedim açıkçası. Durabildiği kadar dursun dedim. En azından 38+3 de alacak. Son adet tarihime göre de tam 39. Haftamda almış olacak. Çocuğun riski olmadığı sürece karnımda geçireceği 1 gün bile önemli diye düşünüyorum. 6 gün daha beklesin dedim de 12 Aralık diye gün aldık. Hayırlısı olsun hepimiz için ama bir sorun yoksa erken gün almayın derim kızlar bebek anne karnında ki kadar korunmuyor dış hayatta. En sağlıklısı gelişimi iyice ilerlemiş bir şekilde doğurmak. Oyyy çok heyecanlı bir süreç.
akkaya_1234 Neferut ya çatı ağrısı nerde tam olarak bende de var dedim doktor yoktur dedi ya benim kemiğim ağrıyor tam bacağın gövdeye bağlandığı yerde olan kemik bölgesi işte sağ taraf ağrıyor şuan 25 haftalık ama nerdeyse bi aydan fazladır bu ağrı var erken mi ağrımaya başladı acaba yürüyüp esneyince iyi geliyor ama gece sabaha kadar ağrıyor sil baştan ayni oluyor yine
Neferut akkaya_1234 vajinanın kenarlarında ağrı var canım çift taraflı farklı bir ağrı senin dediğin yerdeki çatı ağrısı değildir
akkaya_1234 Neferut gerçekten öyle mi oluyor 😊 bizde 25 haftalık olduk Rabbim sağlıklı kolay güzel doğumlar nasip etsin bebeklerimiz sağlıklı hayırlı olsun hepimize Allah yardım etsin amin
Neferut akkaya_1234 Amin çok amin. Bu postu yazdığımda iki haftam kaldı demişim 5 günüm kaldı şimdi. Zaman gerçekten hızlı geçiyor ☺️
Firdooo409 Neferut hahaha bak yazarken alt kısımda B yazan yere tıkla ve 2yıldız önde 2 yıldız arkada olacak şekilde arasına yazı yaz. Başında ve sonunda yıldızlar birleşik olsun kesin anlatamadım ben ama bi dene bakalım