KurabiyeninAnnesi123 Neferut 5 aralık sabah saat 7.00 doğum plani yapildi canim 38+5 oluyorum 38+5 de alalım dedi doktorum anestezi işlemlerini hallettim bugün
Neferut KurabiyeninAnnesi123 Çok sevindim canım sağlıkla gelsin 💞 ben de bugün son kontrole gittim 2 Aralık pazartesi sabah 07.30 da hastanede olacağım. Kan tahlili verdikten sonra yatışım yapılacakmış. İnsallah hayırlı geçer
KurabiyeninAnnesi123 Neferut pazartesi de benim son kontrolüm perşembe de alıcak Allahın izniyle sağlıkla güzel doğumlarimiz olsun🥰🤲
Neferut KurabiyeninAnnesi123 başına gelecekleri biliyorsun ben bilmediğimden öyle aylak aylak geziyorum 😅😅
KurabiyeninAnnesi123 Neferut 🤣🤣🤣🤣 ilk doğumda bende senin gbiydim bilinçsiz gittim cok güzeldi sanırm bunda herseyi bildgm icin yusuf yusuf etmeye başladm😂🤣
Neferut KurabiyeninAnnesi123 evet öyle diyorlar valla 😅 benim şu an bir şey bilmemem daha iyi gibi 😅😅😅
KurabiyeninAnnesi123 Neferut aynen öyle 😂 kötü birsey yok ama nasil ilerledigini bilmemek dha iyi mesela sonda takildigini bilmiyordm bilgisiz gittigm icin uyuşturup takmişlar annem beni giydiricegi zaman gördm öğrendim bu ne anne dedim annem sonda demişti😂
KurabiyeninAnnesi123 Neferut 🤣🤣 evet güzel mesajlarni bekliyorm doğumdan sonra hemen toparlarsn rahat geçirirsin inşAllah😊
Neferut KurabiyeninAnnesi123 inşallah canım. Valla haber edecem sana nasıl geçtiğini yazıcam 😅 inşallah pozitif anlatırım
Hlybyrkk Bizde 36+4 olduk bugün şükür 35+5 den beri kanlı akıntım(nişanım geldi) ve 2 cm açıklığım vardı erken doğmasından korkuyordum hala bekliyoruz 37 ye de az kaldı bakalım🫠 Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🙏🏻🥰
Nuryakup Hlybyrkk 37 olunca bir sıkıntı olmaz inşallah bnim sancılarım arttı ama açılma vs. Yok dün baktılar sende varmı bn şuan 36+3 haftalık oldum
Hlybyrkk Nuryakup 1 gün var aramızda sadece🫠 bendede sancı yok ara ara oluyor ama düzenli değil oda çok nadir 2 günde bir 2,3 saniye kadar yani yok denecek kadar az. Nişan ve açılma dan baska birsey yok şuanda 😀
Nuryakup Hlybyrkk bnim her gün oluyor da düzensiz oluyor adet sancısı gibi bnde de yok Nisan açılma doğurmak istiyorum artık