Neferut Ayseguller ısrarı olmuyor bekleyebilir zaten geneli 38+4 veya 5 te alıyor doktorunuzla paylaşın ben iki gün erken olmasını istedim gelişimi önde olduğu için kabul etti 💛
Neferut Emel_11 aman durun erken gelmesin daha hiçbir şey hazır değil 😅 tüm her şeyi yıkandı ütülendi ama bir türlü hastane çantasını hazırlayamadım. Nasipse bugün başlayacağım 😅
Neferut Karuz genelde sat’a göre doğum oluyor. Benim iki hafta önden gidiyor ona rağmen 38 i dolduralım dedi doktor
Neferut Oznurunannesi 30. Haftadan sonra asla zaman geçmiyor. Benim son 13 günüm kaldı 3 yılda geçer heralde 😅
KurabiyeninAnnesi123 Neferut 5 aralık sabah saat 7.00 doğum plani yapildi canim 38+5 oluyorum 38+5 de alalım dedi doktorum anestezi işlemlerini hallettim bugün
Neferut KurabiyeninAnnesi123 Çok sevindim canım sağlıkla gelsin 💞 ben de bugün son kontrole gittim 2 Aralık pazartesi sabah 07.30 da hastanede olacağım. Kan tahlili verdikten sonra yatışım yapılacakmış. İnsallah hayırlı geçer
KurabiyeninAnnesi123 Neferut pazartesi de benim son kontrolüm perşembe de alıcak Allahın izniyle sağlıkla güzel doğumlarimiz olsun🥰🤲