Oznurunannesi Neferut evet benimde 2. Bebeğim olucak bu çok hızlı geçti ama sanki son günler yavaş gibi 🥰
Neferut Oznurunannesi 30. Haftadan sonra asla zaman geçmiyor. Benim son 13 günüm kaldı 3 yılda geçer heralde 😅
elanurrerarslann-44 Ozgenurglnc benimde iyi de bekleyelim dedi şehir hastanesi ya belki ondandr bilmiyorum ki
Ozgenurglnc elanurrerarslann-44 olabilir ben özel takipliyim zaten en iyisi 38 de alması benim için çünkü çok zorlanıyorum artık
Merve034 Dilekdamla 36+6 yik bende bizimde makat geliş 34ten beri dönmedi yarın doktor kontrolümüz var heralde sezaryen bizde 😊 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Dilekdamla Merve034 amin inşallah. Hep tersti benim kız hiç değiştirmedi pozisyonunu öyle rahat demek ki 😅
Ozgenurglnc elanurrerarslann-44 şuan o kadar kıpır kıpır ki özel bölgeme ağrı yapıyor hareket ettikçe sağolsun durmuyor hiç 😂
elanurrerarslann-44 Ozgenurglnc ay benimde aynı ya valla çok hareketli inşallah doğunca da böyle olursa yandık 😂
Ozgenurglnc elanurrerarslann-44 of herkes bana doğduktan sonra çok işin var bu oğlanla diyor doktor bile çok yaramaz diyor muayene esnasında cihaza bile pat pat vuruyordu 😂
elanurrerarslann-44 Ozgenurglnc Allah yardımcımız olsun canım benim kız olmasına rağmen böyle bilemiyorum artık 🤣
Merve034 Dilekdamla Gerçekten öyle doktorum diyor tamamen şans yani ne senin nede bizim yapacağımız hiç bir şey yok diyor 😃😂
irem0596 Haftaya giriş yaptım bende. 9 aralık a verdi doktorum günü bakalım sağlıkla inşallah kucağımıza alalım 🥰
KurabiyeninAnnesi123 Neferut ilk hamileligmde cok tükettim bunlari bu hamileligmde ne kefir ictim ne süt büykk ihtimal etkisi cok
Neferut Ayseguller ısrarı olmuyor bekleyebilir zaten geneli 38+4 veya 5 te alıyor doktorunuzla paylaşın ben iki gün erken olmasını istedim gelişimi önde olduğu için kabul etti 💛