Civeleksu belirli bir günü yok zamanla adapte oluyorsunuz, eğer ilk bebeginizse zorlamanız çok normal gece uyumalari,hicbirseye yetememe,sürekli ağlama isteği hep lohusa psikolojisi bunlar zamanla geçecek olan şeyler ilk zamanlar çok yoğun hissetmeniz normal bende öyleydim ilk doğumda kızım kuveze girdi 6 gün kaldı kuvezde direk eve geldik hayatım komple değişti duş alamıyorum, dilediğim gibi yemek yapamıyorum,temizlik vs derken çok aksadı herseyim ama inan ki zamanla 3-4 aylık olduğu zamanlar diyeyim sana duzen kurmaya başladım bebeğim için uyku düzeni, mama düzeni, vs bebeğin günlük rutinleri düzenli olduğu zaman sizinde hayatınız düzene girer eskisi kadar rahat olamazsınız ama bir düzeniniz olur ve olsa çok jyi olur hem sizin için hemde bebek için şimdilik karmakarışık hissetmeniz düzen kurmak zor yaranız taze ve bebeğiniz minicik herseyi zamanla annelik içgüdüsü ile hallediyorsunuz destek bile almaya gerek kalmıyor, Allah evladınızı size bağışlasın bol bol sabır versin size inşallah 🥰🥰💕