lavinya7 [silindi] hiç kendini üzme emin ol zamanı vardır. Ben ilk ay beta değerini düşük görünce çok üzülmüştüm ama vardır Allahın bir bildiği dedim sonraki ay güzel haberi aldım. O yüzden Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
[silindi] lavinya7 Âmin canım inşallah ç regl olmadım ben de öyle dğşünğyorumuallah böyle dilediyse böyle hayırlıdır en kısa zöanada sağlıkla hayırla gebe kalmak nasip olsun inşallah
Mehlika_ [silindi] regl oldun mu canım ? Bende kan verdim bugün 2.20 çıktı ama regl tarihim gelmedi bir umut bekliyorum
Mehlika_ [silindi] beniö bat 20si normalde ama eğer yunurtşaöadan sonra 14 gün geçmesi gerekiyorsa 22 sinde olmam lazım. Çünkü 8inde yumurtlama gördüm. Ama normalde regliö düzenlidir yapay zeka bat ı 22 diyor
Mehlika_ [silindi] çok zor ya doktor 10uncu günde tutunması gerekirdi olsaydı kanda çıkardı dedi. Bugün belim tutuldu bende nolur nolmaz diye yazdığı iğneyi vurulmadım ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum boşuna ağrı çekiyorum sanırım
lavinya7 Ubuntu evet olabiliyor o yüzden umutsuz olmamak lazım bende reglden 1 gün önce 21 değerle öğrenmiştim mesela geç yumurtlama demişti doktor
[silindi] Mehlika_ bekle bakalım canım yükselebilir değerin benimki direk negatif senin olma ihtimalim var