Babycute Kızlar. 14. Hafta hamileyim ve diş çürüğüm sebebi ile ağrım var . Kanal tedavisine başladık ve antibiyotik yazıldı . Dişteki intihap geçince çekim olacağım söyledi. Acaba bebeğe zararı olur mu ? Bu konuda tecrübeli olan var mıdır 😢
Fi557 Babycute dr sorun umarım sorun olmaz bende sizinle aynı haftadayım kanal tedavi gerekli her ihtimale karşı doğumu beklicem herhangi bir sorun olmasın diye
lilyum_ Babycute ben 18. Haftamdayım. Doktorum tehlikeli zamanların geçtiğini artık diş çekimi yaptırabilecegimi söyledi. Bize bir de rapor yazdı. Bu rapor ile cektirebilirsin dedi. Ama daha çektirmedim
Seherkarakoc Babycute ilk 3 ay izin vermemişti doktorum 22.haftada çekim yaptirabildim şuan 26 haftaligiz bı sıkıntı yok çok şükür
haniferesko trimester döneminde diş tedavisi yapılabiliyor diye biliyorum. Doktorunuzun izni ve bilgisi dahilinde tabii
Haceryklmaz Çekim yaptırmadım ama 14.haftalarda bende kanal tedavisi yaptırdım ve antibiyotik kullandım ilk 3 ay ve son 3 ay tehlikeli o aradaki 3 ayda yaptırabilirsin dedi doktor