Srp53 Havva78 ohooo son haftalarda herkes böyle. Ben 26 haftalığım henüz bari şimdiden düzenim bozulmasaydı zaten sonlarda bozulacakmış 😀
Turunculu Mrs_Demir aynı durumdayım mide yanması , çarpıntı ve idrara kalkıyorum sürekli. Gece uykum çok kötü, sabahda 9 demeden ayaktayım
haniferesko Srp53 büyük uyanmazda küçüğüm iki üç kere süt içmeye kalkıyor 🤣 Birazda kendim kaşınıyorum sanki şuan, uyku sıfır gündüzde baygın geziyorum 🤣
Srp53 haniferesko Allahım kadın olmak gerçekten zor eşim şu an horluyor salondan bile sesini duyuyorum 😀birinin midesi yanar öteki saçma salan saatlerde uyur uyanır diğeri kaşınır benim de anksiyetem tuttu ya bi daha uyuyamazsaö diye düşünüyorum 😆
haniferesko Srp53 aa aynı benim eşim oğlum süt için kıyameti koparıyor kalkınca hazırlama sürecinde 🤣 Eşim salona gitti panik atağı tutuyormuş sözde 🤣🤣
Yprkk haniferesko erkek ama 2. De kız olsun istemiştim . 2 çocuktan fazlasını düşünmüyoruz eşimle o yüzden birbirlerine daha güzel destek olurlar diyoduk da Rabbima sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin çok şükür 🙏🏻 🌸
Yprkk Srp53 kayınvalidem 3 haftadır bizde, onun sefasını çok sürdüm pazartesi dönüyor onun mutsuzluğu da var 🥹